Yemin 245. bölüm izle | Yemin 2. sezon final izle

Yemin 245. bölüm izle | Yemin 2. sezon final izle
Kanal 7'nin akşam saatlerinde yayınlanan günlük dizisi Yemin'de 2. sezon finali geldi.. Son olarak Emir ile Reyhan bebeklerinin doğumunun gerçekleşmesi için el ele verdi. Yemin 245. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Emir ve Reyhan'ın bebek sınavındaki gelişmelerin izleyicileri üzmeye devam ettiği Yemin'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Çocuk doğacak mı? Reyhan ölacek mi yoksa yaşayacak mı? Tüm bu soruların yanıtı merakla bekleniyor. Reyhan sürüklendiği hayallere Emir'i de dahil etti. Narin tepki koysa da en yakın arkadaşını dinlemeyen Reyhan çocuğunu doğurmakta çok kararlu. Ameliyat masasında kalıp kalmaması iğne ipliği kadar ince bir  çizgide olan Reyhan kararından vazgeçecek mi? Yemin 245. bölüm izle seçebekleri haberimizde.

 

Yemin 245. bölüm özeti

Reyhan hastanede doğumuna 1 hafta kalan anne adayının durumunu görünce başta başına gelecekler için korksa da bebeği için tüm acıları yaşamaya kararlıdır. Doğuma bir hafta kalmasına rağmen doktorlar Zeynep’in durumunun çök kötü olduğunu ve sezaryen gibi basit bir ameliyattan bile kalmayacağını söylemektedir; ancak Zeynep  başa dönsem yeniden onu öldürmelerine izin vermem der ve Reyhan’a ümit olur. Reyhan Zeynep ile daha yakından konuştuğunda Zeynep’in durumunun kendisinden daha kötü olduğunu öğrenir; zira onun Emir gibi arkasında destek bir kocası hiç olmamıştır. Zeynep hanımın kocası eşinde bu işten vaz geçmesini istemiş ve sözünü geçiremeyince evden giderek onu bu zor zamanda tek başına bırakmıştır. Zeynep ise çok yüksek ihtimal ile sağ kalkamayacağı bu ameliyata girmeden önce kocasını görmek ister. Emir hemen Zeynep’in eşi Ahmet’i aramaya çıkar ama Ahmet berdüş olmuştur. Sokaklarda yatan Ahmet’i bulunması adeta imkansızdır. Emir zor da olsa Ahmet’i bulur ancak Ahmet gelmek istemez; çünkü eşinin ölmesini izlemek istememektedir. Emir Ahmet’i çok iyi anlamaktadır ancak şimdi eşinden kaçma değil  destek  olma zamanıdır. Diğer taraftan Narin Reyhan’ı göz göre göre bir hiç için kaybetmekten çok korkmaktadır. Narin’in desteğe ihtiyacı olduğu bu dönemde Kemal de tüm kırgınlıkları küslükleri bırakmış ve Narin’in yanındadır. Narin ile Kemal’in yakınlığını gören Pelin de şok yaşar. Pelin itiraf edemese de Kemal’e aşık olmuştur.  Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…


Yemin 245. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 245. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.

KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
 

























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.