Yemin 241. bölüm izle

Yemin 241. bölüm izle
Kanal 7'nin akşam saatlerinde yayınlanan günlük dizisi Yemin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Emir ve Reyhan'ın bebeklerinin sağlığı merak ediliyor. Sezon finaline doğru giden dizide yaşanacak her olay sabırsızlıkla bekleniyor. Yemin 241. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Yayınlandığı günden beri 235 bölümü geride bırakan ve kısa sürede önemli yapımlar arasına adını yazdıran popüler dizi Yemin sezona veda ediyor. Toplamda 49 haftalık bir zaman diliminde yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edilerek araştırılıyor. Yapımın oyuncuları arasındaki ilişkiler, duygusal anlar ve daha pek çok şey dikkat çeliyor. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 241. bölüm fragmanı ve özeti ile karşınızda.
 

Yemin 241. bölüm özeti

Yemin dizisinde bugün Emir Reyhan’dan habersiz ameliyatı yaptırmak ister. Fakat daha sonra bu kararından pişman olurç Emir ameliyatı durdurabilecek mi? Reyhan her şeyden habersiz bir şekilde ameliyata alınmır. Baygın Reyhan’ın peşinden, Emir verdiği zor karardan ötürü pişmanlık duyar. Zaman git gide daralmaktadır. Hata yaptığını düşünen Emir son anda fikir değiştirir ve ameliyatı durdurmak için harekete geçer. Emir yetişip ameliyatı durdurabilecek mi, yoksa her şey için artık çok mu geçtir? Narin, hasta Kemal’in bir an bile yanından ayrılmak istemez. Her zamanki gibi hastalığı ağır atlatan Kemal ise daha fazla tepkili kalamaz ve yavaş yavaş duvarlarını indirmeye başlar. Narin’i, Kemal’in başucunda sabahlamış halde gören Oya için işler hiç de iyi gitmemektedir. Oya bu saatten sonra çok daha radikal hamleler yapmaya hazırdır. Öte yandan akıllardaki asıl soru; Kemal iyileştiğinde içten içe memnun olduğu bu ilgiden sonra ne yapacak? Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…


Yemin 242. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 242. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 241. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 242. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.

 





















Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.