Yemin 241. bölüm özeti ve fragmanı!

Yemin 241. bölüm özeti ve fragmanı!
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de yeni bir hafta başlıyor. Reyhan ve Emir'in bebek bekleyişindeki felakete adım adım gidiliyor mu yoksa doğum gerçekleşecek mi? Kemal ve Narin yeniden birlikte olacak mı? Yemin 241. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Haftalardır final yapacağı öne sürülen Yemin'de bölüm sayısı da değişti. Dizinin bir hafta daha devam edeceğine dair gelişmeler yaşanıyor. Reyhan son olarak Hacer'in söylediklerine kapılarak tutunduğu hayallerinde hayatını felakete götüren adımı atmış ve Emir'i de buna sürüklemişti. Diğer yandan Narin ve Kemal'in birlikteliklerindeki gelişmeler de merak ediliyor. Peki yeni bölümde neler olacak?  Yemin 241. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

 

Yemin 241. bölüm özeti

Reyhan bebeğini yaşatmaya karar verecek ve Reyhan’ın bu kararının önüne kimse geçemeyecektir. Reyhan’ın doğum yapacağı ve hem bebeğin hemde Reyhan’ın yaşaması mucize olacak zira daha doğuma çok var ve Yemin bu hafta sezon finali yapacak. Tabi ki Yemin senaristleri sezon finalinin olacağı 245. bölüme zaman atlaması ile başlayıp Reyhan için hamileliğin son dönemini gösterebilirler bu durumda Reyhan karakteri 3. sezona değişmiş olarak girer ve Özge Yağız değil başka bir oyuncu Reyhan’a hayat verir. Yemin dizisinde beklenen sezon finaline sonunda geldik. Bu hafta Yemin dizisinde tüm olaylar çözülecek; öncelikle ilk çözülecek olay Kemal ile Narin aşkı olacak. Her ne kadar Kemal ve Narin’in arasına giren Oya Kemal ile Pelin’in birlikte olmasını istese de Oya’nın istediği olmayacak. Hasta yatağında bile Narin diye sayıklayan Kemal sonunda sevdiğine kavuşacak.















Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum