Yemin 249. bölüm izle | Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle

Yemin 249. bölüm izle | Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de bir akşam daha geride kaldı. İzleyicileri ekran başına kilitleyen bölümde bir kez daha Emir, çocuğu ile olan sınavında kararlılığını gösterdi. Herkesi yine karşısına aldı. Babası, halası ve Melike... Şimdi ise gözler yarına çevrildi. Peki yarın neler olacak? Yemin 249. bölüm özeti ve fragmanı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Yepyeni sezonuyla yayınlanan ve izleyicilerin karşısına çıkan Yemin'de Emir'in durumu giderek daha da kötüleşiyor. Çocuğunu Reyhan yüzünden kabullenemeyen Emir'i son olarak Hikmet Bey engellemek istedi ama o da başarısız oldu. Bu sebeple işler daha da çığrından çıkacak bir hale gelirken Melike engelledi. Diğer yandan Kemal ve Narin'in hayatında yeni gelişmeler yaşanmaya devam edecek. Yemin 249. bölüm özeti ve fragmanı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

 

Yemin 249. bölüm özeti

Feride artık son günündedir. Üstlendiği suçun şikayetçi tarafı bundan vazgeçince ona da tahliye yolu gözükür. Cavidan, çok beğendiği Feride'den belki de hayatını değiştirecek bir şey ister. Torununa annelik yapması yönünde bir talepte bulunur. Tüm sezona imzasını koyacak ve çok konuşulacak olan aşkın da temelleri atılır. Elbette bu durum bir anda gelişmeyecek ve zaman içerisinde olacak. Feride, Cavidan'ın Tarhun ailesi için yaptığı belki de tek iyilik... Emir babasıyla savaşında geri çekilmez ve Hikmet’e bir kez daha hata yaptığını ispatlamak için konakta kalır. Emir babasına onun istediği gibi bir baba olmayacağını ispat etmek için elinden ne gelirse yapar. Emir babasıyla savaşında geri çekilmedi ve Hikmet’e bir kez daha hata yaptığını ispatlamak için konakta kaldı. Emir babasına onun istediği gibi bir baba olmayacağını ispat etmek için elinden ne gelirse yapacaktır. Öte yandan Hikmet’in ise düşündükleri başkadır. Emir Hikmet’in hamlelerine karşı koyabilecek mi? Narin hayatına kabul etmediği annesi ve kız kardeşiyle görüşmek istemediğini belirtmiştir. Narin’in kardeşi Kumru ise yıllardır merak ettiği ablasıyla konuşmadan gitmek istemediği için kapıya kadar geldi. Narin, yaşananlarda hiçbir günahı olmayan kardeşine karşın ne tepki gösterecek?


 

Yemin 249. bölüm fragmanı

Narin, annesi ve kardeşinin karşısına çıkmasını hala sindiremez. Öfkelidir. Her ne kadar yufka yürekli de olsa bunu göstermek istemez. Ama Kumru'nun oyunu bunu bozacaktır. Ablasının yaşadığı lüks hayatı görerek imrenen Kumru, evine geri dönmemek için yapacağı planla Narin'i ve annesini yakınlaştırır. Tarhun'ların evinde neler yaşanacağı da merak konusudur.

yemin 250. bölüm özeti

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.