Yemin 268. bölüm izle - 7 Ekim Çarşamba

Yemin 268. bölüm izle - 7 Ekim Çarşamba
Kanal 7'nin üç sezondur ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de izleyiciler bir kez daha ekran başına kilitlendi. Dünyanın dört bir yanında da seyredilen yapımda Emir ve Feride'nin yaşadıkları soluksuz takip edildi. Diziyi kaçıranlar ya da yeniden seyretmek isteyenler için Yemin 268. bölüm tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Karamel Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Yemin'de üçüncü sezon tüm hızı ile sürüyor. Emir, aldığı kurşun yarası sonrası iyileşmektedir ancak bu süreç biraz sancılı olacaktır. Feride'nin yardımını kabul etmeyen Emir onu da tersler. Oya, Emir'in odasında gördüğü Feride'yi de azarlar. Ardından da odadan kovar. Hikmet Bey ise her şeyden habersiz gittiği odadan bardak sesi ile geri döner. Songül bilerek bardağı kırmıştır. Amacı planını yürütmektir. Diziyi kaçıranlar ya da yeniden seyretmek isteyenler için Yemin 268. bölüm tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 268. bölümde neler oldu?

Yemin’de bu akşam Feride ateşi çıkan Emir’le yakından ilgilenir. Songül ise Emir ve Feride’nin yalnız kalması için onları Sapanca’ya göndermeye çalışır. Songül’ün amacı ne? Feride, ateşler içinde yatan Emir’le ilgilenirken Hikmet’e yakalanma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştır. Songül’ün hamlesi ile yakalanmaktan kurtulan Feride Emir’in bir an evvel iyileşmesi için elinden geleni yapar. Öte yandan ise Songül boş durmaz ve Emir ile Feride’nin Sapanca’ya beraber gitmesi için bir hamle yapar. Kasabasına Emir ile beraber dönmek zorunda kalan Feride’yi geçmişinin ortaya çıkma tehlikesi karşılar. Emir her şeyi öğrenecek mi? Narin gözleri görmese hem Kemal’in desteği hem de zekasıyla günü kurtarmış yine kahraman olmuştur. Münevver büyük bir tehlikeye adım adım yaklaşmaktadır. Kumru hamlelerinin boşa düşmesinden ötürü yine öfkeye kapılır. Kemal’in Narin’in sadece güzelliğine değil zekasına da aşık olduğunu fark eden Kumru yöntem değiştirir. Narin’in psikolojisini bozmayı planlayan Kumru amacında başarılı olabilecek mi? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta içi her gün 20:45’te Yemin ile Kanal 7’de…


 

Yemin 268. bölüm izle

Kanal 7'nin akşam kuşağında hem tekrar hem de yeni bölümü ile yayınladığı Yemin'in konusu seyredenleri her defasında daha fazla çekiyor. Gün geçtikçe kitlesini artıran diziyi Kanal 7'nin internet sitesi, Youtube kanalı ve izle7.com üzerinden tek parça izleyebilirsiniz. Emir ve Reyhan'ın aşk dolu hikayelerini sakın kaçırmayın.

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

yemin 268. bölüm fragmanı

yemin 267. bölüm

YEMİN 266. BÖLÜM FRAGMANI

emanet 265. bölüm fragmanı

Yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 264. bölüm fragmanı


yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 259. bölüm fragmanı

yemin 258. bölüm

yemin 258. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı


 

Yemin 269. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 269. bölüm fragmanı yayınlandı. 268. bölüm biter bitmez Kanal 7 Youtube kanalında yer alacak. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Çarşamba akşamı yayınlanan bölümü ile ekranalra gelen Yemin dizisinde heyecan bir kez daha doruktaydı. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 75. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda.

yemin emir


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum