Yemin 265. bölüm fragmanı izle - 2 Ekim Cuma yeni bölümde neler olacak?

Yemin 265. bölüm fragmanı izle - 2 Ekim Cuma yeni bölümde neler olacak?
Yeni sezonunda da yoluna tüm hızı ile devam eden Yemin'de bir hafta daha tamamlanıyor. Emir ve Feride'nin, Reşit'in tuzağından kurtulmaya çalışması ve bu arada yaşadıkları yakınlaşma sonrasında izleyiciler yarın neler olacağını merakla beklemeye başladı. Peki yarın neler yaşanacak? Yemin 265. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Feride ve Emir'in olmaması evdekileri telaşlandırmıştır. Özellikle de Hikmet Bey'i. Melike de neler olabileceğini düşünürken Oya ise Feride'nin Emir ile birlikte gidebileceğini düşürdü. Reşit'in bağladığı ve dövmeye başladığı Emir, dayanıklılığını bir kez daha göstermiştir. Feride de Reşit'i vazgeçirmek için uğraşmaktadır ama nafile. Reşit'İn gözü dönmüştür. Tek emeli Emir'i öldürmektir. Ya da istediği sözleri duyumak... Peki yarın neler yaşanacak? Yemin 265. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.
 


Yemin 264. bölümde neler yaşandı?

Reşit tehlikesi giderek büyür. Kıvılcımdan adeta bir alev topuna dönmüştür. İlk olarak Feride'yi kaçıran Reşit, daha sonra Emir'i de kendisine çekmiştir. Bu andan itibaren bir arkadaşıyla birlikte onu bayıltmıştır. Ardından da kilitlemiştir. Sevdiği kadını elde edebilmek adına her şeyi yapan Reşit'e Feride'den defalarca hayır yanıtı gelir. Kendisini kurtaran Feride, Emir'in sırtındaki bıçağı çıkartmaya çalışır. Bu sırada Emir de ona karşı yumuşamaya başlar. Acısını da duymamazlıktan gelir. Kumru acımasız planlarına devam etmektedir. Bu kez hedefi Şehriye ve Masal'dır. Önce Şehriye'yi doğalgaz numarası ile eve göndermeye çalışır. Sonrasında ise Masal'ı müştemilata kapatır. Masal çok korkar. Daha sonra ev ahalisi onu aramaya başlar.


 


 

Yemin 265. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 2 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 265. bölüm özeri eklendikten sonra haberimizde okunabilecektir.

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.