Yemin 247. bölüm özeti ve fragmanı izle

Yemin 247. bölüm özeti ve fragmanı izle
Yeni sezon bölümleri ile bu akşamdan itibaren izleyicilerinin karşısına çıkan Yemin yine ilgiyle izlendi. Sezonun ilk bölümünü soluksuz takip edem seyirciler, yarın nelerin yaşanacağını merak ederek araştırıyor. Yemin 247. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin'de 7 Eylül Pazartesi akşamı 3. sezon başladı. Emir, eşi Reyhan'ın vefatı sonrasında depresyona girmişti. Bunun için de her şeyi göze almıştır. Hatta babasına karşı gelecek kadar. Amcası ile tartışır. Bu gelişmeler ışığında şekillenmesi beklenen sezonda yeni gelişmeler de Emir'i bekliyor. Elbette bir kadın ve aşk hayatına girecek. Dizi böyle devam etmeyecek. Bugün yayınlanan bölüm sonrasında izleyiciler yaşanacakları merak ederek öğrenmek istiyor. Yemin 247. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Yemin 247. bölüm özeti

Emir içinden çıkılmaz bir girdaba düşmüştür. Öyle ki kendisini bırakıp giden Reyhan yüzünden çocuğunu bile kabullenmemektedir. Diğer yandan amcası ve babasıyla bu durum için karşı karşıya gelmektedir. Cavidan hapishanede demir parmaklıkları saymakla ömrünü geçirmektedir. Hikmet ile olan evliliği sona ermiştir. Hikmet ise yine de insanlığını gösterir ve Cavidan'a birkaç tapu ve para yollar. Kemal ve Narin'in hayatı çok iyi gitmektedir. Emir'İn oğlu da bu hikayeye dahil olunca dört kişilik bir aile haline gelmişlerdir. Masal da bir an önce bebekle oynamak için can atmaktadır.

 

Yemin 247. bölüm fragmanı

Hikmet iyileşmiştir. Cavidan tarafından öldürülmek istenmesinin ardından aylar geçmiştir ve ayaklanmıştır. Artık hedefi dağılan ailesini toparlamaktır. Ama Cavidan'sız. Oğlunun gözlerinin önünde erimesine müsade etmeyecektir. Diğer yandan Reyhan'ın da yasını tutacaktır. Bu sezon Melike ile de yakınlaşması beklenmektedir.
 

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.