Yemin 258. bölüm özeti ve fragmanı izle

Yemin 258. bölüm özeti ve fragmanı izle
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de hafta ortası büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde Emir ve Feride arasında yaşanacaklar merak konusu. Yemin 258. bölüm özeti ve fragmanı haberimiz de yer alıyor.

Televizyon ekranlarında yayınlanan yüzlerce bölümle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemin'in hafta ortası da geldi çattı. Feride'nin yalan söylediğini düşünen Emir'in öfkesi dinmiştir. Hatta Ferideye karşı ilgi de beslemeye başlamıştır. Bundan sonra yaşanacaklar da merak konusu olmuştur. Seyircilerin sabırsızlıkla beklediği bölüm kendi saatinde yine Kanal 7'deki yerini alacak. Yemin 257. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde bulunmaktadır.
 


Yemin 258. bölüm özeti

Narin'in kör olması herkesi mahvetmiştir. Kemal, Münevver ve Şehriye... Konaktakiler de bu durum karşısında büyük üzüntü duymuştur. Evde kendi başına yürümeye çalışan Narin zaman zaman aksamalar yaşasa da Kemal hep onun yanında olmaya devam eder. Hatta kapıda yatar. Diğer yandan Feride ile evlenmek isteyen yengesinin arkadaşı onu rahat bırakmaz. Emir'in kendisine nasıl davranacağı da merakla beklenmektedir.

yemin 259. bölüm fragmanı



 

Yemin 258. bölüm fragmanı

Emir bu kez Feride için koruyucu rolde olacaktır. Şimdiye kadar sert davrandığı Feride'yi ona gelen tehlikeden koruyacak. Hepsi ve daha fazlası yarın akşam Kanal 7 ekranlarında.

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.