Yemin 257. bölüm özeti ve fragmanı izle

Yemin 257. bölüm özeti ve fragmanı izle
Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin'de bir akşam daha sona erdi. İzleyiciler yarın neler yaşanacağını merak ediyor. Yemin 257. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin başarılı dizisi Yemin'de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İzleyicileri üzmeyi sürdüren dizide son olarak Narin ve Kemal'in yaşadıkları herkesi ağlattı. Feride'nin ağabeyini kaybetmesi, Emir'in onun hakkında araştırmalarda bulunması ve Kumru'nun planları izleyicileri ekrana daha da fazla bağlıyor. Yemin 257. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Yemin 257. bölüm özeti

Narin merdivenlerden düştükten sonra gözlerini açar ancak göremez. Kaldırıldığı hastanede durumun kalıcı olabileceği söylenmiştir. Hem Kemal'in hem de Narin'in dünyası yıkılmıştır. Şehriye ve Münevver'in de. Ancak Kumru hiç oralı değildir. Ablasını bir kez daha merdivene doğru yürürken görür ancak tepki vermez. Neyse ki kötü bir şey yaşanmaz. 



 

Yemin 257. bölüm fragmanı

Emir, Feride hakkında başladığı istihbarat araştırmasında ağabeyi olmadığını öğrenir. Yalan konuştuğunu zanneden Emir'in öfkesi de sert olacaktır. Hepsi ve daha fazlası yarın akşam Kanal 7 ekranlarında.

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.