Yemin 252. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 252. bölüm özeti ve fragmanı
Akşam saatlerinde yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren ve yeni sezonunda bomba gibi yürüyüşünü sürdüren Yemin'de bir akşam daha geride kaldı. Feride konağa geldi. Emir ile ilk karşılaşması olumsuz oldu. Peki yarın neler yaşanacak? Yemin 252. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin adını dünyaya duyuran dizisi Yemin'de yeni sezonunda bir bölümü daha geride kaldı. Emir, savrulan hayatında karşı karşıya kaldığı Feride ile de ilk sınavından başarısız ayrılır. Hayata tutunma açısından hiçbir sinyal vermeyen Emir, tüm savurganlığını Feride karşısında da kullanır. Konağa gelen genç kadın ise büyük bir hayal kırıklığı ile konaktan ayrılır. Bundan sonra neler yaşanacağı da merak konusu oldu. Peki, neler yaşanacak? Yemin 252. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

 

Yemin 252. bölüm özeti

Cavidan, hapishanede tanıştığı Feride'yi konağa yollamış ve onu da karşılaşabileceği tüm bilgilere karşı olarak tembihlemiştiir. Ancak Feride konağa gelip Emir'in sert tavrı ile karşılaşınca tüm hesaplar bozulur. Emir'İn bebeğini ağlarken susturmasına rağmen bir türlü beklediği sıcaklığı onda göremez ve konaktan koşar adım ayrılır. Hikmet ve Melike ise onu konağa geri getirmek için her şeyi yapacaktır.

Yemin 253. bölüm özeti ve fragmanı


 

Yemin 252. bölüm fragmanı

Kemal ve Narin'in hayatı Kumru ve Münevver sonrası ister istemez değişmiştir. Kumru, Kemal'e karşı ilgi duymaya başlamış ve bunu da göstermek için çabalamaktadır. Bunun amacı da istediği hayatı elde etme çabasıdır. Narin ile yaşadığı tartışmaları da duyan Kumru bu fırsatı hiç kaçırmak istemez. Çile dolu günlerini geride bırakmayı çok dileyen Kumru'nun dileği istediği gibi gidecek mi?

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.