Yemin dizisi 61. bölüm fragmanı ve özeti - 20 Mayıs Pazartesi

Yemin dizisi 61. bölüm fragmanı ve özeti - 20 Mayıs Pazartesi
Kanal 7'nin hafta içi dizisi Yemin'in 20 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak 61. bölüm fragmanı ve özeti belli oldu. Yeni bölümde neler yaşanacağı ve hangi gelişmelerle sona ereceği konusundaki detaylar haberimizde. Ayrıca bir sonraki bölüm için de gerekli bilgilendirmeler bulunmaktadır.

Yayınlandığı günden beri 50 bölümü geride bırakan ve kısa sürede önemli yapımlar arasına adını yazdıran popüler dizi Yemin yeni haftaya başlıyor. Toplamda 10 haftalık bir zaman diliminde yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edilerek araştırılıyor. Yapımın oyuncuları arasındaki ilişkiler, duygusal anlar ve daha pek çok şey dikkat çeliyor. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 61. bölüm fragmanı ve özeti ile karşınızda.

Yemin 61. bölüm özeti
Yemin’de bugün Reyhan’ı kaybetme korkusu yaşayan Emir, daha fazla dayanamaz ve duygularını açmaya karar verir. Peki Reyhan geçmişi unutabilecek mi? Reyhan’ı kaybetmekten korkan Emir, hislerini paylaşmaya karar verir. Reyhan da Emir gibi geçmişe sünger çekebilecek mi? Diğer tarafta Talaz’ın ortaya attığı iddialar, Leyla ve Kemal’in arasını açmayı başarır. Biri kalmaya, diğeri gitmeye Yemin’li iki gencin hikâyesi hafta içi her gün 20:20’de Kanal 7’de…

yemin izle

yemin fragman

yemin 62. bölüm fragmanı ve özeti

yemin 62. bölüm  izle


61. BÖLÜM FRAGMANI


yemin emir

yemin 61. bölüm

yemin 61. bölüm fragman


60. bölüm FRAGMANI



yemin fragman

yemin fragman

yemin 61. bölüm fragmanı izle

yemin 61. bölüm izle

yemin izle

yemin özet

yemin izle

Yemin 57. bölüm izle

Yemin 55. böüm fragmanı

yemin 61. bölüm izle

YEMİN 61. bölüm FRAGMANI

YEMİN 61. bölüm İZLE

yemin 61. bölüm izle

yemin 61. bölüm fragmanı izle

yemin 61. bölüm izle



yemin 61. bölüm izle

yemin saat kaçta başlayacaj

yemin 61. bölüm izle

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları

özge yağız

YEMİNLİ BİR AŞKIN SÜRÜKLEYİCİ ÖYKÜSÜ

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.  Oğlu için büyük planları olan Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır.

yemin dizisi izle

Yemin'in konusu
Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.  Oğlu için büyük planları olan Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır.  Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da evine giren davetsiz misafirle değişir.  Şirket ortağı ve başarılı bir avukat olan Kemal, 5 yaşındaki kızıyla yaşayan bekâr bir babadır. Tüm dünyasını biricik kızı Masal üzerine kuran genç adamın, en büyük yarası ise kızının sessizliğidir. 3 yıl önce annesinin evi terk etmesiyle içine kapanan Masal, o günden sonra bir daha hiç konuşmamıştır.  Kemal de o günden sonra bütün kadınlara kalbinin kapılarını kapatmıştır. Ta ki güzeller güzeli Leyla bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye kadar. Leyla’nın davetsiz misafirliği, Kemal ve Masal için bir mucizenin kapısını aralar. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

tuğgül küçükoğlu kimdir

Künye:  
Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

yağmur akdağ kimdir

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak
Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

yağmur akdağ fotoğrafları

Yapım: Karamel Yapım
Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez
Müzik: Minör

sıla türkoğlu fotoğrafları

sıla türkoğlu kimdir

Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın
Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi

Özge Yağız kimdir
Adını Sen Koy dizisinde Zeliha karakteriyle çok sevilen Özge Yağız, 22 yaşındaki güzel oyuncu Özge Yağız, Hasan Güngör menajerliğinde çalışamaktadır. Gündüz kuşağında en çok sevilen isimlerinden biri olan Yağız, geleceğin başrol kadını olarak gösteriliyor. Başkent İletişim Bilimleri Akedemesi mezunu olan ÖÖzge, oyunculuk derslerini tamamladıkdan sonra kendini ekranda buldu. Adını Sen Koy Zeliha'dan sonra Yemin Reyhan karakteriyle ekranlara gelecektir. Özge Yağız'ın sevgilisi olmadığı biliniyor. Henüz kimseyle yakalanmadı ve sessiz sedasız bir hayat sürmektedir. Şimdi ise Kanal 7 ekranlarında Yemin adlı dizide Reyhan karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.