Zuhal Topal'la Sofrada Canan Seferoğlu kimdir? 23 Nisan Cuma yarışmacısı

Zuhal Topal'la Sofrada Canan Seferoğlu kimdir? 23 Nisan Cuma yarışmacısı
Yemek, eğlence, gerginlik... Hepsi bu yarışmada var. Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha sona eriyor. Pazartesiden itibaren hünerlerini sergileyen gelinlerin ardından son sözü Canan Seferoğlu söyleyecek. Kendisi hakkında da pek çok araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Canan Seferoğlu kimdir? 23 Nisan Cuma yarışmacısı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin popüler yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bugün tamamlanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların marifetlerini sergilediği maratonda artık 15 bin liranın sahibi belirlenecek. Pazartesiden itibaren başlayan amansız rekabetin son gününde hünerlerini ortaya koyup kayınvalidesiyle evine mutlu dönmeyi hedefleyen Canan Seferoğlu hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılmaya başlandı. 


 

Canan Seferoğlu kimdir?

33 yaşında. Anne. 10 yıllık evli. 


Canan Seferoğlu kaç puan aldı?

Yemekleri ile rakip kaynanaları etkilemek amacında olan Canan Seferoğlu alacağı puanlar da önemli. Hafta sonuna avantajlı bir skor yakalamak ve rakiplerine gözdağı vermek amacında olan  Canan Hanım'ın aldığı puan yarışma sonunda haberimizde yer alacak.

zuhal topal'la sofrada canan

zuhal topal'la sofrada emine

zuhal topal'la sofrada esma

zuhal topal'la sofrada nurten

zuhal topal'la sofrada pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.