Doya Doya Moda 13 Ekim Salı puan durumu! Bugün kim birinci oldu?

Türkiye'nin en tarz ve adından söz ettirmek isteyen 7 büyük beden kadının mücadelesinde haftanın ikinci günü geldi. Dün başlayan haftanın ilk puanları pek parlak değildi. Bu sebeple de sönük bir başlangıç oldu ancak yarışmacılar salıyı sallamak ve hafta birinciliği için iddialı konuma gelmek istiyor. Doya Doya Moda 13 Ekim Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Pazartesi itibarıyla yeni haftasıynda ekranlara gelen ve ilgiyle izlenen Doya Doya Moda'da bugün yeni bir maraton daha başlıyor. Doya Doya Moda'da rekabet yine üst düzeyde olacak. İstanbul'daki moda savaşında ikinci durak Bakırköy oldu. Alışveriş merkezlerinin başında gelen ilçede kombin mücadelesi verilecek. Kombin bot şıklığı. Yarışmacılar tercih edecekleri botların üzerine seçecekleri kombinlerle birlikte gün birinciliğini elde etmek istiyor. Gözler ise sıralamada. Doya Doya Moda 13 Ekim Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda 13 Ekim Salı Puan Durumu kim birinci oldu? Kim elendi?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın ikinci gününde alınacak puanlar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek puanlarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları puanlar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

  • Nazlı Karagöz: 5 + 8
  • Tuğçe Sözertan:  18 + 20
  • Birben Coşkun: 5 + 20
  • Rümeysa Buyuran: 5 + 20
  • Sabiha Küçükislamoğlu: 10 + 5
  • Rabia Ağca: 16 + 10
  • Özde Karacan: 15 + 20




 








































Doya Doya Moda jüri üyeleri kimdir?

Türkiye'nin en tarz büyük beden kadınını bulmak için düzenlenen yarışma Doya Doya Moda'da jüri üyeliklerini Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu yapmaktadır. Yarışma saat 14:00'de başlamaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri