Fatih Karagümrük'e rekortmen kaleci: Alireza Beiranvand

Fatih Karagümrük'e rekortmen kaleci: Alireza Beiranvand
 DAMGA Editörü
Yeni sezonda nispeten daha mütevazı bir kadro ile mücadele edecek olan Fatih Karagümrük'te transfer çalışmaları sürüyor. Kırmızı siyahlılar İranlı kaleci Alireza Beiranvand'ı listesine aldı.

Süper Lig'de yakaladığı çıkışla herkesin takdirini kazanan ancak son haftalarda arka arkaya yaşanan ayrılıklarla gündeme oturan Fatih Karagümrük'te yeni sezonun transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı siyahlıların listesine giren son isim Perspolis ile yollarını ayıran İran Milli Takımı kalecisi Alireza Beiranvand oldu.

iran-training-before-uzbek-match-139507102021096738814754.jpg

Sözleşmesini feshetti

Tasnim News'ten Hatam Shiralizadeh'in haberine göre daha önce oynadığı ve büyük çıkış yakaladığı Perspolis ile Avrupa macerası sonrasında yeniden anlaşan 30 yaşındaki file bekçisi, takımıyla olan kontratını feshetti. Maaş yükseltilme talebinin yerine getirilmemesi üzerine ayrılık kararı alan deneyimli eldiven için Fatih Karagümrük devreye girdi. Eğer transfer gerçekleşirse herhangi bir bonservis ödenmeyecek.

irn-irq-20190116-asian-cup-25.jpg

Topu elle oyuna sokma rekortmeni

Alireza Beiranvand İran'da çok sevilen bir isim. Perspolis taraftarları onu kulübün efsanelerinden biri olarak görüyor. Aynı zamanda milli takımın da en değerli futbolcuları arasında yer alıyor. Antwerp kariyeri beklediği gibi geçmese de yeniden giydiği eldivenleri ile başarılı maçlara imza attı, Dünya Kupası'na katıldı. Kendisini en öne çıkaran konular arasında topu elle uzun mesafeli oyuna sokma özelliği geliyor. Beiranvand bu konuda dünya rekoruna da sahip.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.