Redmi Note 13 çıkış tarihi resmen açıklandı

Redmi Note 13 çıkış tarihi resmen açıklandı
Xiaomi'nin yeni telefon hattı Redmi Note 13 serisi için geri sayım başladı.Bir süredir sızıntı gündeminde olan telefonların çıkış tarihleri ​​resmi olarak açıklandı.

Bildiğiniz gibi Xiaomi, Redmi Note 13 serisini hazırlamaya devam ediyor, öyle ki daha önce Redmi Note 13 Pro+ modelinin özellikleri hakkında sizlere bilgi vermiştik. Bu bağlamda serinin Redmi Note 13, Note 13 Pro ve Note 13 Pro+ modellerini içereceği doğrulandı. Son olarak Redmi Note 13 serisinin çıkış tarihi açıklandı.

Redmi Note 13 serisi için tarih verildi

Bilmeyenler için Redmi Note 13 serisinin bu ay Çin'de piyasaya sürüleceğine dair söylentiler duymaya başladık. Kısa bir süre sonra Çinli dev, akıllı telefonun eylül ayında duyurulacağını doğruladı.Bugün Xiaomi, şirket tarafından paylaşılan yeni bir tanıtım görselinde Redmi Note 13 serisinin çıkış tarihini netleştirdi.

indir-4.webp

Buna göre Redmi Note 13 serisi, Çin'de 21 Eylül'de yerel saatle 19:00'da piyasaya sürülecek. Saat 00:00'da sunulacaktır.Ek olarak bu görselde solda Redmi Note 13 Pro+ 5G modelini, sağda ise Redmi Note 13 Pro 5G modelini görüyoruz.Bu aşamada Pro modeli düz AMOLED ekrana, Pro Plus ise kavisli AMOLED ekrana sahip.Ayrıca her iki model de 200 MP ana kamera tarafından destekleniyor.Ancak OIS desteği yalnızca Pro Plus modelinde mevcut.

Bu haftanın başlarında Xiaomi, Note 13 Pro+'ın Dimensity 7200-Ultra'ya sahip olacağını doğruladı.Note 13 Pro'nun Snapdragon 7 Gen 1 yonga setine ve 67W hızlı şarjlı 5.000 mAh bataryaya sahip olduğu söyleniyor.Ancak tüm detayları öğrenmek için biraz daha beklememiz gerekecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.