Cartoon Network'ün yayınladığı unutulmaz çizgi filmler!

Çizgi film içeriğini izlemek için dünyanın en büyük platformlarından biri olan Cartoon Network'ü ve muhteşem çizgi filmlerini kim hatırlamaz? Her çizgi filmin kendine özgü jenerik müziği ve karakterleri hafızalarımızda canlanıyor ve hatta müziği mırıldanmaya başlıyoruz. Çizgi film düşkünü biri olarak aşağıda sizler için sıraladığım her bir çizgi film içimde çok büyük bir hüzne sebep oldu sizde durumlar nasıl ?

Cartoon Network Türkiye'de yayınlanmakta olan 3 popüler çizgi film ve animasyon filmi hazırladık. Geçmişten günümüze yapılan bu liste, farklı versiyonlarda çekilmiş animasyon filmlerinden eserler içermez. Geçmişi hatırlamak ya da sevdiklerinize nasihat etmek istiyorsanız bu liste tam size göre.

Unutulmaz Cartoon Network çizgi filmleri

  1. Scooby Doo ve Bil Bakalım Kim?
  2. Cesur Köpek Pat
  3. Oddbods

Scooby Doo ve Bil Bakalım Kim?

Scooby Doo ve Bil Bakalım Kim?

  • Vizyon Tarihi: 2019
  • IMDb Puanı: 7.3

Çocukluğumuzun vazgeçilmezi olan yani en azından benim çocukluğumun vazgeçilmezi olan Scooby-doo bir animasyon filmidir. Sizce Scooby-Doo kim?Bugünlerde oldukça hareketli görünüyor. Bu animasyon dizisinde sosyal medya ve web siteleri büyük rol oynuyor.

Çok fazla beğeni alırsanız veya yorumlarda bahsedilirse, hayaletler ortaya çıkıyor gibi görünüyor. Belki de bir sosyal deneydir. Bu yazı 10.000 beğeni alırsa size hayaletlerden bahsedeceğim. Her ne ise, yine de içinizdeki çocuğa ilham verebilir.

Cesur Köpek Pat

Cesur Köpek Pat

  • Vizyon Tarihi: 2018
  • IMDb Puanı: 6.5

En sevilen çizgi filmlerin başında gelen Cesur Köpek Pat, gerçekten belkide çizgi film dünyasının en popüler çizgi filmlerinden biriydi. Bana hayvan sevgisini aşılayan animasyonlardan da olduğunu söylesem yalan söylemiş olmam. Küçük bir vücuda büyük bir burun. Bu çocuk çizgi filminde ana karakter, köpeği ve ailesiyle birlikte çeşitli maceralar yaşıyor.

Konuşamıyor ama insanların konuştuğu bu akıcı animasyon film serisiyle çocuklara hayvan sevgisini aşılayabiliyor. Kahramanımız oldukça zekidir. Sen yetenekli bir insansın, Max değil ama eminim böyle bir köpeğe sahip olmak isterdin. Siz Pat hakkında ne düşünüyorsunuz?

Oddbods

Oddbods

  • Vizyon Tarihi: 2016
  • IMDb Puanı: 6.2

Bana daha çok Teletabileri anımsattığını söyleyebilirim. Ama oldukça keyif veren bir animasyondu. Eminim ki sizlerede aynı hissi veriyordu. Teletubbies'den tek farkı biraz daha kalabalık olması ve toplam dört sezon sürdü. Sözsüz iletişim konulu bir televizyon dizisinin her bölümü ortalama 5 dakika sürüyordu. Kısa ama keyifli bir dizi serisiydi.

Yedi ana karakterden oluşan bu anime serisi hayranlarından ortalama notlar almıştır. Çocukların eline tablet alıp bu animasyon dizisini açmanın hem sükuneti hem de sessizliği sağladığından emin değilim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Beyza Pınar Arşivi