Doya Doya Moda 1 Eylül Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu

Doya Doya Moda 1 Eylül Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu
TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'nın 37. bölümü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı 7 büyük beden kadının mücadelesinde yepyeni bir perde açılıyor. Eğlencenin eksik olmayacağı, gerginliklerin had safhaya ulaşacağı bölümde intikam zamanı geldi çattı! Rabia Rümeysa'ya öyle bir şey yaptı ki... Diğer yandan puanlar da merak konusu. Peki, Doya Doya Moda 1 Eylül Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en tarz, en ikon ve en stil yarışması Doya Doya Moda'da haftanın ikinci günü başlıyor. Modanın kalıplarını yıkan, büyük beden algısını yerle bir eden ve kadınları hayata tutunduran kombinleriyle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yarışmanın 2. sezon 37. bölümü de dopdolu. Bakırköy sokaklarında yarışacak olan 7 yarışmacının alacakları puanlar da merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, Doya Doya Moda 1 Eylül Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Rabia'nın intikamı!

Bilindiği üzere Rümeysa Buyuran Rabia Ağca'yı havuza itmişti. O gün büyük şok yaşayan güzel ve iddialı yarışmacı intikamını bir gün alacağını ve bunun altında kalmayacağını açıklamıştı. Bugün yayınlanacak bölümün fragmanında ise denediği kıyafeti almaya giden ve programa bu kombinle çıkmak isteyen Rümeysa'ya 'Arkadaşınız sizin için o kıyafeti aldı' yanıtı verildi. Şoke olan Rizeli yarışmacı bunun kimin yaptığını rakibelerine sordu. Rabia da 'Ben yaptım. İntikam soğuk yenen bir yemektir' cevabını verdi. Stüdyoda da Gülşah Saraçoğlu; 'Tam benim tipim olan bir intikam çeşidit' ifadelerini kullandı.

 

Özde & Rabia koalisyonu çıldırtıyor!

Doya Doya Moda'nın yeni ama eski yarışmacısı Özde Karacan, hafta sonundaki finalde kolyenin sahibi olmuştu. İlk haftasında birinciliğe ulaşan güzel yarışmacının Rabia ile yakınlaşması ve koalisyon oluşturuyor iddiası yarışmaya damga vurmuştu. Özellikle Birben ve Rümeysa tarafından bu durum hiç hoş karşılanmamıştı. Uğurkan Erez de Karacan'ı puanlamada yanına çağırıp 'Rabia sana yanaşıyor mu?' diye sorunca herkes kahkahalar attı. Sabiha ise tek gelip tek gideceğini ve kimseyi sevmediğini söyledi.

 

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir


Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir


Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

doya doya moda ayten demirkol

ayten demirkol kimdir



Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Her anı ile heyecan yaratan ve hem eğlendiren hem de tarz konusunda fikir veren Doya Doya Moda'nın 2. sezonu 37. bölümündeki puan durumu da öğrenilmek isteniyor. Günün puanları ve birincisi açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.