Doya Doya Moda 10 Ağustos Pazartesi puanları! 2. Sezon 21. bölüm kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 10 Ağustos Pazartesi puanları! 2. Sezon 21. bölüm kim birinci oldu?
TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda'nın yepyeni ve eğlenceli bir haftası daha başlıyor. Birbirinden iddialı, modaya aç, trendi yakalamak amacında olan ve jüriyi etkilemek isteyen 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesi binlerce kişiyi ekran başına kilitleyecek. Peki, Doya Doya Moda 10 Ağustos puanları nasıl oluştu? 2. Sezon 21. bölüm kim birinci oldu? İşte detaylar...

Yeni sezon bölümleri ile de televizyon ekranlarında fırtınalar estiren Doya Doya Moda'da beşinci hafta başlıyor. Geride kalan haftada Sanaz Shadian yarışmaya veda etmişti. İranlı güzelin ardından bugün yarışmaya bir de yeni yarışmacı gelecek. Yakasında kartı olmayan ve ismi de açıklannmayan gizemli yarışmacının kim olduğu konusunda da meraklı bir araştırma söz konusu. Diğer yandan günün en çok öğrenilmek istenen noktasında ise program sonu geliyor. Yani puanlar. İlk gün olması sebebiyle büyük önem taşıyan bölümde eğlencenin yanısıra gerilimli anlar da yaşanacak. Peki, Doya Doya Moda 10 Ağustos puanları nasıl oluştu? 2. Sezon 21. bölüm kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.
 


Rabia birinci oldu

Geride kalan hafta büyük çekişmeye sahne olan ve finali nefes kesen Doya Doya Moda'nın 20. bölümünde kazanan isim belli oldu. Kolye veya bileklikle ödüllendirilen hafta birinciliğini Rabia Ağca elde etti. Elenen ise Sanaz Shadian oldu. Bugün de yepyeni bir yarışmacı bu zorlu maratona ortak olacak ve rakibelerini geride bırakmak için çaba gösterecek.

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları


Birben hesabını onaylattı!

Geçen sezon yarışan yarışmacılar arasında zaman zaman gerginliğe sahne olan Instagram takipçisi ve onaylı hesap konusunda ilk adım atıldı. Yarışmacılardan Birben Coşkun, kendisine ait Instagram profiline mavi tik alarak hesabını onaylattı. Yarışmacıların hayranları ve takipçileri zaman zaman tartışmaya neden olsa da büyük önem taşıyor. Televizyonda yer almaya başlayan güzel yarışmacı, Instagram tarafından onaylı hesap almaya hak kazandı. Kendisini @birbencoskn adresinden takip edebilirsiniz.

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir
 

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir



Doya Doya Moda 10 Ağustos Pazartesi kim birinci oldu?

Doya Doya Moda'nın yeni sezonunda beşinci haftanın ilk birincisi konusunda araştırmalar yapılıyor. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda son olarak Aylin Tözün elenmişti. Yarışmacıların aldıkları puanlar merakla bekleniyor. Bugünün sonuçları açıklanınca haberimizde yer alacak.
 

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir


Doya Doya Moda 10 Ağustos Pazartesi 2. sezon 21. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.