Doya Doya Moda 2 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu

Doya Doya Moda 2 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu
Türkiye'nin en iddialı ve moda tutkunu 7 kadının mücadelesinde hafta ortası bölümündeyiz. Birbirinden şık tasarımlarla jüri karşısına çıkmak istyeen yarışmacılar yaklaşan final öncesinde de avantaj yakalamak amacındalar. Her anında tarz yatan ve eğlence kadar gerginliğin de eksik olmadığı programda puanlar da nefes kesecek. Peki, Doya Doya Moda 2 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en tarz, en ikon ve en stil yarışması Doya Doya Moda'da haftanın üçüncü günü başlıyor. Modanın kalıplarını yıkan, büyük beden algısını yerle bir eden ve kadınları hayata tutunduran kombinleriyle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yarışmanın 2. sezon 38. bölümü de dopdolu. Bakırköy sokaklarında yarışacak olan 7 yarışmacının alacakları puanlar da merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, Doya Doya Moda 2 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Adres Yeşilköy

Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde yarışmacıların kombinlerini yapacakları yer belli oldu. Kemal Doğulu puanlama sonrasında adresi açıkladı. Programda en yüksek puanı almak isteyen 7 isim Yeşilköy Pazarı'na gidecek. Ayrıca Kemal Doğulu'nun annesi de kendisine eşlik edecek. Her anında alışveriş ve psikolojik savaş da içeren pazar sürecinden en başarılı çıkacak yarışmacı merakla bekleniyor.

 

Özde mi Birben mi?

Sarışınlık rekabetinin had safhaya ulaştığı Doya Doya Moda'da Birben ve Ögze arasındaki mücadele giderek daha da yukarı çıkıyor. İddiaya giren ikili ilk iki günüde aynı puanları topladı. Durum böyle olunca iddia da uzatıldı. İki güzel ve çetin yarışmacı arasında kimin kazanacağını belirleyecek bölüm bugün yayınlanacak. En yüksek puanı alan kazanacak. İki yarışmacının hayranları da iddianın sonucunu merakla bekliyor.
 

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir


Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir


Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

doya doya moda ayten demirkol

ayten demirkol kimdir



Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Her anı ile heyecan yaratan ve hem eğlendiren hem de tarz konusunda fikir veren Doya Doya Moda'nın 2. sezonu 38. bölümündeki puan durumu da öğrenilmek isteniyor. Günün puanları ve birincisi açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.