Doya Doya Moda 7 Eylül Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu

Doya Doya Moda 7 Eylül Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu
Birbirinden iddialı 7 büyük beden kadının İstanbul sokaklarında şıklık yarışına girdiği Doya Doya Moda'nın yepyeni bölümü ile karşınızdayız. Geride kalan haftanın ardından devam edecek olan kıyasıya mücadeleye bugün bir de yeni isim katılacak. Ancak izleyicilerin en çok merak ettiği şey gün sonu. Yani puanlar. Doya Doya Moda 7 Eylül Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Nur İşlek'in birinci olduğu, Sabiha Küçükislamoğlu'nun da elendiği Doya Doya Moda'nın 2. sezonunda 9. hafta başlıyor. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesinde yine İstanbul sokaklarının tozu attırılacak. Ardından da jüri karşısına çıkılarak en yüksek puanlar alınmaya çalışılacak. Bugün pazartesi ve bu aynı zamanda yeni bir yarışmacının da katılması anlamına geliyor. Performansı merak konusu olan isim için herhangi bir ipucu verilmedi. Peki, Doya Doya Moda 7 Eylül Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizde yer alıyor. 

 

Tekneden sonra motor!

Doya Doya Moda'nın eski yarışmacılarından Özde Karacan, yarışmaya katılırken yaptığı dönüşle herkesin ağzını açık bırakmıştı. Yarışmaya bir tekne ile gelen Karacan'ın bu hareketi rakibelerini bir hayli şaşırtmıştı. Hatta güzel yarışmacı ilk haftasında da büyük ödülün sahibi olmuştu. Bugün programa gelecek olan ve henüz ismi bilinmeyen yarışmacı ise lüks bir markanın motoru ile rakiplerinin yanına geliyor. Bakalım kendisinin performansı nasıl olacak?

doya doya moda neslihan çolak

doya doya moda neslihan çolak
 

Tekneden sonra motor!

Programda yine tartışmalar ve kavga bitmiyor! Sarışınlık konusundan sonra bu kez de sponsor tartışması başlıyor... Baş rolde bir kez daha Birben Coşkun var. Rabia ile girdiği sponsorluk polemiğinde jürinin ne tepki vereceği merak konusu. Rabia, rakibini kendi sponsorlarını engellemekle iddia ederken Birben ise bunu 'kaptırmasaydın' yanıtı ile karşıladı. İki yarışmacı arasındaki tartışmanın nasıl sonlanacağı da merak konularından biri haline geldi.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir


Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir


Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

doya doya moda ayten demirkol

ayten demirkol kimdir



Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Her anı ile heyecan yaratan ve hem eğlendiren hem de tarz konusunda fikir veren Doya Doya Moda'nın 2. sezonu 41. bölümündeki puan durumu da öğrenilmek isteniyor. Günün puanları ve birincisi açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.