Doya Doya Moda 8 Eylül Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu

Doya Doya Moda 8 Eylül Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu
TV8 erkanlarında birbirinden iddialı ve stil tutkunu 7 büyük beden kadının yarıştığı Doya Doya Moda'nın 9. haftasındaki ikinci günü başlıyor. İstanbul sokaklarını arşınlamaya devam eden güzel yarışmacılar bugün gecenin yıldızı olabilmek adına mücadele verecek. Puan savaşının haricinde psikolojik olarak da bu yarışa hazır olmaları gerek 7 kadının rekabeti nefes kesecek. İzleyiciler de yeni bölümün puanlarını merakla bekliyor. Doya Doya Moda 8 Eylül Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizd

TV8'in fenomen yarışması Doya Doya Moda'da haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı 7 kadının kıyasıya mücadelesinde gözler bugün de şık kombinlerde olacak. Beş gün boyunca verdikleri emeklerin karşılığını almak isteyen yaruşmacılar hafta finalinde kozlarını paylaşarak birincilik için hazırlar. Binlerce kişiyi ekrana kilitleyen, moda konusunda öğütler veren ve ünlü jüri üyelerinin de eğitici bilgileri aktardığı yarışmada yine kıyasıya bir mücadele bekleniyor. Dün konsept dışı gün olarak başlayan haftanın ardından bugünün tercihleri ve puanları da merak konusu. Doya Doya Moda 8 Eylül Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Adres Bakırköy

Geçen haftayı birincilikle tamamlayan Nur İşlek için dün adeta kabus gibiydi. 6 puan alabilen genç yarışmacı sondan bir üst sırada kendine yer bulabildi. Dünü 14 puanla Sabiha birinci tamamlarken ikinci ise Neslihan Çolak oldu. 10 puanlı güzel yarışmacıyı 8 puanla Rümeysa takip etti. Birben 6, Rabia ve Özde 4 puanla yetindi. Bugün ise yarışmacılar gecenin yıldızı benim konseptinde Bakırköy sokaklarına çıkarak kombinlerini oluşturacak.

doya doya moda neslihan çolak

doya doya moda neslihan çolak
 

Neslihan'dan pürüzlü giriş!

Programa dün katılan ve en az bir hafta boyunca birincilik için yarışacak isim olan Büşra Neslihan Çolak iddialı bir giriş yaptı. Bindiği motordan inerken stilettosunun azizliğine uğrayan ve sendeleyen genç yarışmacı, rakibelerinin eleştirilerine neden oldu. Ancak gün sonunda aldığı puanla da birçoğunu gerid ebırakmayı başararak iddialı başladı.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir


Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir


Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

doya doya moda ayten demirkol

ayten demirkol kimdir



Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Her anı ile heyecan yaratan ve hem eğlendiren hem de tarz konusunda fikir veren Doya Doya Moda'nın 2. sezonu 42. bölümündeki puan durumu da öğrenilmek isteniyor. Günün puanları ve birincisi açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.