Emanet 18. bölüm izle | Tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle

Emanet 18. bölüm izle | Tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle
Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te bir akşam daha geride kaldı. İzleyicilerin soluksuz izlediği bölümde Yaman ve Seher'in kıyasıya mücadelesinde Yusuf'un yeri ne olacak? Emanet 18. bölüm izle seçenekleri ve Tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Kanal 7'de yeni bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Emanet'te heyecan sürüyor. Yaman ve Seher'in Yusuf için girdikleri mücadelede hangisinin galip geleceği merak konusu. Ayrıca onları ayırmak isteyen İkbal'in çabası da söz konusu. Bunun için her şeyi göze alan İkbal, kardeşi Zuhal'i bu sefer nasıl yönlendirecek?  Emanet 18. bölüm izle seçenekleri ve  Tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Emanet 18. bölüm özeti

Emanet’te bu akşam İkbal hırsını elbiseden çıkarır. Tam bu sırada odaya gelen Seher onun ne yapmaya çalıştığını anlayamaz. Elbiseyi parçalarken Seher’e yakalanan İkbal, kendini kurtarmak için bir çare bulmak zorundadır. Bir yandan da Seher’i Yaman karşısında zor durumda bırakmanın yollarını arar. Kiraz’ın güzelliği karşısında etkilenen Ali, Begüm’ün kurduğu plandan ise habersizdir.


emanet 19. bölüm fragmanı



emanet 18. bölüm fragmanı


emanet 18. bölüm fragmanı

emanet 18. bölüm fragmanı

emanet 14. bölüm fragmanı

emanet 13. bölüm fragmanı

emanet 12. bölüm izle


emanet 11. bölüm fragmanı

emanet 10. bölüm fragmanı

emanet 9. bölüm fragmanı ve özeti

emanet 8. bölüm özeti

Emanet 18. bölüm Kanal 7 ve izle7.com izle

Kanalın dizilerini izleyebilmek için iki yol daha var. Geride kalan iki sezonunda Yemin'de olduğu gibi Emanet de izleyicilerle gün içerisinde tekrar bölümleriyle buluşuyor. Diğer yandan yine kanalın video platformu izle7.com da hem yeni bölümleri hem de fragmanları izleyicilerle buluşturuyor. Emanet severlerin diziyi izleme konusunda hiçbir sıkıntısı, üye olma ya da ücret ödeme sorunu olmuyor.

 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

sıla türkoğlu fotoğrafları

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.