Gelinim Mutfakta 24 Kasım Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 24 Kasım Salı kim birinci oldu? Puan Durumu
Kanal D'nin ilgiyle takip edilen ve hafta içi günlerinde izleyicileri eğlendiren yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başladı. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde yine nefesler tutulacak ve sonuçlar sabırsızlıkla beklenecek. Peki, Gelinim Mutfakta 24 Kasım Salı kim birinci oldu? Çeyrek altını hangi gelin kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor. İyi eğlenceler diileriz. Sizler de yarışma hakkındaki görüşlerinizi yazabilirsiniz.

Dün başayan yeni haftasıyla birlikte izleyenler tarafından yine ilgiyle izlenmeye devam edilen Gelinim Mutfakta'da ikinci bölüm heyecanı yaşanıyor. Onur Büyüktopçu'nun sunumu ve renkli yarışmacıların rekabeti ile daha da reklenen yarışmada bugün alınacak puanlar da merak konusu. Çeyrek altın ve beş bilezik mücadelesi veren dört gelinden hangisinin ilk sırada yer alacağı sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Gelinim Mutfakta 24 Kasım Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor. İyi eğlenceler diileriz. Sizler de yarışma hakkındaki görüşlerinizi yazabilirsiniz.


 

Dün neler yaşandı?

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışmasındaki lezzet ve rekabet rüzgarında dün haftanın ilk günü yine küçük farklarla sona erdi. İlayda 19 puan alarak 15. çeyrek altınını kazandı. İkinci sırada ise Gizem Sancaktar vardı. 17 puan alan güzel yarışmacıyı 13 puanla Nurcan Çonkuroğlı takip etti. Programın yeni yarışmacısı önümüzdeki günler için umut verdi. Geçen haftanın üçüncüsü Elif ise 11 puanla sonuncu oldu.


 

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği peravu mantı

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın ilk gününde gelinler peravu mantı yapacak. Nevşehir yöresine ait bir yemek olarak sofralarımızda yer bulan peravu mantı için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Peravu mantı tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Nurcan Çonkuroğlu:
Gizem Sancaktar:
Elif Aytaç:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.