Gelinim Mutfakta 27 Kasım Cuma kim birinci oldu? Beş bileziği kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 27 Kasım Cuma kim birinci oldu? Beş bileziği kim kazandı? Puan durumu
Kanal D'nin gelin ve kaynana konseptindeki eğlence dolu yarışması Gelinim Mutfakta bir haftasını daha bitiriyor. Pazartesi günü başlayan maratonun ardından bugün son kez ocaklarının altını açacak olan dört başarılı yarışmacı birincilik mücadelesi verecek. Önce gün ardından da beş bilezik sahibini bulacak. Peki, Gelinim Mutfakta 27 Kasım Cuma kim birinci oldu? Beş bileziği kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleriyle izleyicileri televizyon karşısına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da 117. hafta da sona eriyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin beş gündür verdiği mücadelenin ardından bugün performanslarının ardından altınlarını almak istiyor. Gün birinciliğinin ardından final etabında haftanın şampiyonu da açıklanacak. Beş bilezik ödüllü nefes kesecek bölümde Elif Akçam da stüdyo konuğu olacak. Peki, Gelinim Mutfakta 27 Kasım Cuma kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Beş bileziği kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Dün neler yaşandı?

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışmasındaki lezzet ve rekabet rüzgarında dün haftanın dördüncü günü yine Gizem'in birinciliği ile tamamladı. Gizem 21 puanla en yakın rakibi İlayda ile olan farkı 15'e çıkardı. İlayda ise aldığı 12 puanla 59'da kaldı. Elif 17 puanla üçüncülüğe yükselip 54'e ulaşırken Nurcan ise 50 puanla son sıraya demir attı.

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Haftanın tatlısı balkabaklı baklava

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın son gününde gelinler balkabaklı baklava yapacak. Hamur işi ve şekerli bir lezzet olarak sofralarımızda yer bulan balkabaklı baklava için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Balkabaklı baklava tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Nurcan Çonkuroğlu:
Gizem Sancaktar:
Elif Aytaç:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.