Gelinim Mutfakta 27 Mart puanları! Dilek kaç puan aldı?

Gelinim Mutfakta 27 Mart puanları! Dilek kaç puan aldı?
Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Hafta ortasında yarışacak isim ise Dİlek olarak açıklandı. Dilek kaç puan aldı? Gelinim Mutfakta 27 Mart puanları haberimizde yer alamktadır.

TV 8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği programda pazartesiden itibaren Emine ve Büşra yarışmıştı. Bugün ise sıra Dilek'te. Kendisinin alacağı puanlar hafta sonunu da etkileyecek gibi gözüküyor. Peki, Dilek kaç puan aldı? Gelinim Mutfakta 27 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

Ben bu tarifi Fransa'da öğrendim

Bugün performansıyla birlikte puanlarını alacak olan Dilek Tunca, masada zor anlar yaşayacak. Bir yemeğinin tarifini Fransa'da öğrendiğini söyleyince rakipleri buna şaşırdı ancak lezzeti onaylamadılar. Ayrıca Dilek, rakiplerinden seviyeli olmaları yönünde ricada bulundu. Serdem ise brüksel lahanası esprisiyle herkesi güldürdü.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Mart puanları

Bugün yayınlanacak yeni bölümde yarışacak olan Dilek Tunca, elinden gelenin en iyisini yaparak birinciliği elde etmeye çalışacak. Ardından da puanları verilecek. Her anı keyifli geçecek yarışmada Dilek'in sıralamadaki yeri de nispeten belirlenmiş olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Mart puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.