Konuşanlar 118. bölüm (27 Ekim) - Konuşanlar 118. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 118. bölüm (27 Ekim) - Konuşanlar 118. bölüm EXXEN, Youtube
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, 27 Ekim Cuma günü 118. bölümüyle EXXEN'de yayınlanıyor. Konuşanlar 118. bölüm (27 Ekim) - Konuşanlar 118. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Milyonların ekran başına kilitlendiği Konuşanlar'da yeni bir hafta daha geldi. Birbirinden komik anıların anlatıldığı ve sorulara yanıt verildiği programda yine gülmek garantili. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların katılımı ile bir cuma daha unutulmaz hale gelecek. Sahneye çıkanların da sandalyelelerin de oturanların da ilgi odağı olacağı programı izlemek isteyenler internette çok sayıda araştırmada bulunuyor. Konuşanlar 118. bölüm (27 Ekim) - Konuşanlar 118. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Bu ülke senin tabularınla ayakta kalıyor!

Bu hafta bir konuşan, Hasan Can Kaya'nın "Sahneye çıkar mısın?" sorusuna "Tabularımı yıkıp çıkayım" diye yanıt verdi. Kaya ise buna yönelik olarak; "Sen Türkan Şoray mısın? Ne tabusu? Bu ülke senin tabularınla ayakta kalıyor" diyerek cevabı tiye aldı.

Konuşanlar 3. sezon 118. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.