Konuşanlar Enise (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Enise (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar, 116. bölümü ile yayınlandı. Bugünün adından en çok söz ettiren isimlerinden biri Enise oldu. Peki, Konuşanlar Enise (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar, EXXEN'de yayınlandı. Bu hafta da adından söz ettiren konuklarıyla dikkat çekmeyi başaran programda öne çıkan isimlerden biri de Enise oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Enise (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Enise (116. bölüm) kimdir?

Bugün Hasan Can Kaya'nın sorularına cevap vererek ismini ön plana çıkaran konuşanlardan biri olmayı başaran Enise, bir arkadaşıyla Malatya'dan geldi. 34 yaşında. 3 aydır sevgilisi olmadığını ve erkeklerden sıkıldığını söyledi. Kameraların da kendisini heyecanlandırdığını anlattı. Sarp Apak hikayesi de salondakileri güldürdü. Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.