Konuşanlar Aslı (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Aslı (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Konuşanlar, yeni bölümü ile yayınlandı. Bugün adından en çok söz ettiren isimlerden biri Aslı oldu. Peki, Konuşanlar Aslı (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Milyonların seyrettiği bölümleri ile yayınlanmaya devam eden Konuşanlar, bugün de seyircilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konukların sahneye çıktığı veya sandalyesinden cevaplar verip anılarını anlattığı programda yine eğlenceli dakikalar yaşandı. Günün en çok dikkat çeken isimlerinden biri Aslı oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Aslı (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Aslı kimdir?

Bu hafta dikkat çekmeyi başaran konuklardan biri olan Aslı, 33 yaşında. Aslen Ardahanlı. Gümrük sektöründe çalışıyor. Hasan Can Kaya'nın kendisine yaptığı lotus esprisi herkesi güldürdü. Ablası ve eniştesiyle programa geldi. Estetiklerini açıklayan ünlü komedyen kendisini de şaşırttı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.