Konuşanlar 119. bölüm (2 Kasım) - Konuşanlar 119. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 119. bölüm (2 Kasım) - Konuşanlar 119. bölüm EXXEN, Youtube
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar, yeni bölümüyle EXXEN'deki yerini alıyor. Konuşanlar 119. bölüm (2 Kasım) - Konuşanlar 119. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde yer almaktadır.

Beyoğlu'nda bulunan Pera'da çekimleri yapılan ve her hafta cuma günü EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alacak. Her defasında adından söz ettiren Hasan Can Kaya'nın yanı sıra değerli ve renkli konuklarının anlattıkları hikayeler ve anılarla daha da ilgi çekici hale gelen programı seyretmek isteyenler internette araştırmalarda bulunup bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Konuşanlar 119. bölüm (2 Kasım) - Konuşanlar 119. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Eşinin yaptıkları herkesi şoke etti!

Bu hafta yayınlanacak olan 119. bölümde bir konuşan, eşinin yanında yapmaya utandığı şeyleri artık rahatça yapabildiğini ve onu da bu şekilde uyandırdığını söyleyince herkes gülme krizine girdi. Kurtlar Vadisi'nden esinlenerek çocuklarının adını Memati ve Necati koyan bir konuşan, Hasan Can Kaya'nın dilinden kurtulamadı.

Konuşanlar 3. sezon 119. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 120. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.