Konuşanlar Büşra (118. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Büşra (118. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'da bugün yeni bölüm ekranlara geldi. Günün en çok konuşulan isimlerinden biri de Büşra oldu. Peki, Konuşanlar Büşra (118. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Hasan Can Kaya'nın Çok Aşk filminin vizyona girdiği 27 Ekim'de Konuşanlar da 118. bölümü ile EXXEN'de yayınlandı. Başarılı komedyenin Pera'da ağırladığı konukları ile birlikte unutulmaz anlara imza attığı programda bugün öne çıkan isimler arasında Büşra da bulunuyordu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Büşra (118. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Büşra (118. bölüm) kimdir?

Bugün yayınlanan bölümde adından en çok bahsedilen isimlerden biri olmayı başaran Büşra, Hacettepe Üniversitesi mezunu. İç mimar ve influencer. Programa arkadaşı ile geldi. Daha önce evlendi fakat ayrıldı. Boşanmasını da eski eşi ile kutladı. Kısa bir süre önce 17 yaşındaki kuzenini kanser illeti sebebiyle kaybetti. Bu nedenle de Kıbrıs'taki bir vakfa/derneğe bağış yaptı. Instagram hesabı ise bilinmemektedir.

nk32hjk4h23.webp

Konuşanlar hakkında

Türkiye'nin en çok konuşulan komedyeni Hasan Can Kaya'nın her hafta birbirinden renkli misafirleri ile birlikte 1 saatlik yayınla izleyicilerin karşısına çıktığı Konuşanlar, her hafta cuma günü yayınlanıyor. Konuklar kendilerine sorulan soruları yanıtlıyor veya başlarından geçen anıları anlatıyor. Sahneye çıkan konuklar ek soruları da cevaplıyor ve ünlü komedyen beğenirse çarpı atıyor. Gün sonunda en çok çarpı alan şampiyon oluyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.