Konuşanlar Buse Turgut (118. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Buse Turgut (118. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
EXXEN'in en popüler gösterisi Konuşanlar, 118. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Bugün de yine güne damga vuran isimler vardı ve Buse adından en çok konuklardan biri oldu. Peki, Konuşanlar Buse Turgut (118. bölüm) kimdir? Instagram hesabı burada.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların katılımı ile izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar, 27 Ekim 2023 Cuma günü 118. bölümüyle yayınlandı. Birbirinden komik misafirlerin salonda anılarını anlattıkları programa bugün damgasını vuran isimlerden biri de Buse oldu. Güzel konuşanı gören seyirciler hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Buse Turgut (118. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Buse Turgut kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olarak ön plana çıkan Buse Turgut, güzelliği ile dikkat çekti ve adından söz ettirdi. Kendisi bir lojistik firmasında operasyon uzmanı çalışıyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde ön lisans eğitimi aldı. Özel bir hastanede hemşirelik yaptı, hukuk ve danışmanlık firmasında müşteri temsilcisi olarak çalıştı. Boyu 1.58 metre olup boğa burcudur. Yaşı ve memleketi bilinmemektedir.

32omh32j23.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.