Kuruluş Osman 38. bölüm tek parça full HD izle! Kuruluş Osman 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman 38. bölüm tek parça full HD izle! Kuruluş Osman 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ATV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana adından söz ettiren ve reyting sıralamasında da zirveye oynayan Kuruluş Osman'ın 38. bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Dizide geçen haftanın son sahnesi herkesin beklentilerini artırmıştı. Herkes sabırszılıkla yeni bölümü beklemeye başladı. Kuruluş Osman 38. bölüm tek parça full HD dizimag ve puhu tv izle seçenekleri haberimizde. Kuruluş Osman 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyi seyirler dileriz...

Reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. İzleyicilerin ilk günden bu yana sabırsızlıkla yeni haftasını beklediği yapımda neler olacağı da merak konusu. Osman Bey'in tarihe nasıl yön vereceği ve hangi kararları alacağı bir an önce izlenmek isteniyor. Tarih ile ilgilenenler ve Osmanlı'ya dair yeni bilgiler öğrenmek isteyenlerin de yakından takip ettiği dizi yine ilgi odağı. Kuruluş Osman 38. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kuruluş Osman 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor. Kuruluş Osman son bölüm izle alternatifleri aşağıda yer almaktadır. İyi seyirler dileriz...



Kuruluş Osman 38. bölüm özeti

Osman Bey'in yokluğunda Dündar Bey ve Savcı Bey'in girişimleri ile Kayı Obası'nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasına karar verilir. Kulucahisar Kalesi'ni kaybetmenin acısıyla Geyhatu'ya giderek kendisine tuzak kuranın Yavlak Arslan olduğunu açıklayan Nikola, Targun Hatun'u ise Kayı beylerinin yemeğini zehirlemesi için görevlendirir. Osman Bey, Moğol tehdidine karşı Geyhatu'yla yüzleşmek zorunda kalırken, Ertuğrul Bey'den gelen haber obada bomba etkisi yaratır. Kayı Obası'nın yeni beyi kim olacak? Ertuğrul Bey'den gelen haber ne? Savcı ve Dündar Beyler, Toy'dan istediğini alabilecek mi? Osman Bey, Bizans-Moğol kıskacından kurtulmak üzere kiminle ittifaka gidecek? Targun Hatun, Nikola'dan aldığı zehirle ne yapacak? Flatyos, Osman Bey'i ele geçirmek için nasıl bir oyun kuracak? Bala Hatun ve Targun Hatun arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak?






Kuruluş Osman 38. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Kuruluş Osman 38. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kuruluş Osman'ın 38. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir?

Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller fotoğrafları


Kuruluş Osman 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın 39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir?



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.