Yemin 286. bölüm fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 15 Kasım 2020 Pazar

Yemin 286. bölüm fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 15 Kasım 2020 Pazar
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de bir akşam daha sona erdi. Bugün haftanın ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan yapımda son ana kadar büyük bir heyecan yaşandı. Emir ve Feride'nin olduğu kadar Narin ve Kemal'in arasındaki ilişkide olacaklar da merak konusu. Yemin 286. bölüm fragmanı haberimizde yer almaktadır.

Karamel Yapım imzasıyla 3. sezonunda yayınlanmaya devam eden Yemin'de haftanın ilk günü sona erdi. İki bölümün birleştirilmiş hali ile birlikte yayınlanmaya devam eden dizide bugün de izleyiciler ekran başına kilitlendi. Emir ve Feride'nin yanısıra Kemal ve Narin'in ilişkilerindeki gidişatın nasıl olacağı konusunda soru işaretleri yanıtlarını yavaş yavaş buluyor. Emir, Reşat'ın kaçırdığı oğlunu kurtarabilecek mi? Yemin 15 Kasım Pazar 286. bölüm fragmanı haberimizde yer almaktadır.


 

Yemin 285. bölümde neler yaşandı?

Sevilen dizi Yemin'de bir akşam daha sona erdi. Feride, Yiğit konusunda Emir'i ikna etme çabalarını sürdürür. Ancak Emir geçmişinde yaşadıklarından sıyrılmaya niyetli değildir. Defalarca yaşadığı sahnenin tekrarlarnması konusunda sıkıntılıdır ve bunu da Feride'ye söyler. Yiğit'i aşıya götürecek olan Feride, Emir'den ricada bulunur ancak olumsuz yanıt alır. Bunun üzerine Yiğit için yapması gerekenleri sıralar. Emir ise ters bir cevap daha gelir. Sonrasında doktora giden Feride'yi sürpriz bir olay beklemektedir. Yiğit kaçırılır. Emir'i bulan Feride ona tepki gösterir. Yardım istemesine rağmen karşılık alamadığı konusunda şikayetçi olur. Hikmet ise sağlık durumu konusundaki şikayetlerinin ardından bu olayla yüzleşmesi onu daha da kötü yapacaktır. Kemal ve Narin ise Kumru sınavına devam etmektedir. Songül konağın anahtarını almıştır. Hikmet ile iyi anlaşan ve onun gözünü her fırsatta boyamaya çalışan Songül'ün emekleri karşılık bulacak mı? sorusu her geçen gün daha da fazla soruluyor. Cemre, Feride'ye olan biteni anlatır. Adeta günah çıkarır. Hepsi ve daha fazlası yarın Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 286. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 15 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan 286. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.