Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar kimdir? Bahar Demiroğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar kimdir? Bahar Demiroğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası 18 Nisan Pazartesi günü başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak programın yeni haftasında yarışacak isimler açıklandı.Bilge, Pınar, Muhammet ve Kenan'ın kozlarını paylaşacağı zorlu maratonda Bahar da elinden geleni yaparak yemeklerini hazırlayacak, puanlarını verecek ve yorumlarını yapacak. İzleyiciler de fragmanın ilk anından itibaren dikkat çeken genç yarışmacı hakkında çok sayı

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniliyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde marifetlerini ortaya koyduğu, diğer bölümlerde ise rakiplerini değerlendirip puanlar verdiği zorlu maratonun yeni haftasında da rekabet had safhada olacak. Alışverişe çıkıp mutfakta belirlediği menüyü hazırlayarak 15 bin liranın sahibi olmak isteyen isimler arasında Bahar Demiroğlu da bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar kimdir? Bahar Demiroğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar Demiroğlu kimdir?

Bu haftanın en ilgi çekici isimlerinden biri olmayı başaran Bahar Demiroğlu 4 senelik evli. Bu evliliğinden bir çocuğu bulunuyor. Programda hedefi 15 bin lirayı kazanarak evine mutlu son ve zaferle dönmek. Kendisinin Instagram hesabı @bahardemiroglu'dur.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar Demir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kenan Temizkan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Başoğlu


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.