Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Can Gözcü kaç puan aldı? 16 Kasım puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Can Gözcü kaç puan aldı? 16 Kasım puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni gününde de seyircilerin karşısına çıkıyor. Bugün Ali Can yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Can Gözcü kaç puan aldı? 16 Kasım puanları haberimizde.

Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla Tv8'de yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta finali öncesindeki son gün başlıyor. Canan, Kerim ve Fatma'nın yarıştığı programda bugün Ali Can Gözcü yemekleriyle adını zirveye yazdırmaya çalışacak. Kendisinin hafta başından bu yana sergilediği davranışlar nedeniyle puanları da bir hayli merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Can Gözcü kaç puan aldı? 16 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.

Karabiber ve tuz getirdi

Bugün rakiplerini geride bırakarak birincilik elde etmek isteyen Ali Can Gözcü, kendisinden önce şef masasına geldiklerini, tuz ve karabiber olmayacağını ifade eden rakibi Keirm'i tiye aldı. Fatma ise "Bu kadar özenli masada yemekler fiyaskodur" diye yorumda bulundu. Özgem de "Bütün gün konserve mi açtınız?" sorusunu yöneltti.

Ali Can Gözcü kaç puan aldı?

Geride kalan 3 günün ardından bugün performansını sergileyecek olan Ali Can Gözcü önce alışverişe çıkacak ardından da mutfağa girecek ve yemeklerini hazırlayacak. Ancak kendisinin konserve üzerine hazırladığı mönüsü bir hayli eleştiri alacak gibi gözüküyor. Rakipleri de bu fırsatı kaçırmadan puanlarını vermesi bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.