Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Kerim Özmen kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Kerim Özmen kimdir? Instagram hesabı
TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasında birbirinden iddialı yarışmacılarıyla gündemde. O isimlerden biri de Mehmet Kerim Özmen. Kendisi hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Uzun süredir televizyon dünyasında yarışmacıların kıyasıya mücadelesine sahne olduğu bir yarışma olarak yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına dün yeni haftasına merhaba dedi. Beş ismin birincilik için kolları sıvayarak mutfağa girdiği program bugün de ilgiyle seyredilecek. Katılımcılardan biri olan Mehmet Kerim hakkında dünden bu yana çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Kerim Özmen kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Keirm kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 13-17 Kasım tarihlerindeki yarışmacıları arasında bulunan Mehmet Kerim Özmen 1997 yılında doğdu. 26 yaşında. Ankara Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun oldu. Küçük yaşlarından itibaren mutfakta. Favori mutfağı İtalya ve bu alanda çalışıyor. Başkent Ankara'da yaşıyor. Birikimine ve yeteneklerine güveniyor. Instagram hesabı @kerimmmozmennn'dir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.