Konuşanlar Dilek, Pınar, Ahmet Hakan, Özlem, Buse ve Ferdi kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Dilek, Pınar, Ahmet Hakan, Özlem, Buse ve Ferdi kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'in sevilerek seyredilen yapımı Konuşanlar'da yepyeni bir hafta daha izleyicilerin karşısına çıktı. Başarısıyla adından söz ettirmeyi sürdüren gösteride yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyordu. Sahnede gösteriye katılan isimler kadar sahneye çıkanlar da merak konusuydu. Bu hafta Dilek, Pınar, Ahmet Hakan, Özlem, Buse ve Ferdi Konuşanlar'da kendilerine sorulan sorulara yanıt verdi. Peki, Konuşanlar Dilek, Pınar, Ahmet Hakan, Özlem, Buse ve Ferdi kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konuklarının katılımları ile her hafta cuma günü yayınlanan Konuşanlar'da yeni bölüm heyecanı yaşandı. Biraz geç paylaşılması nedeniyle izleyicilerin durumunu merak ettiği gösteride bu haftanın konuşanları da merak konusuydu. Sahneye çıkarak başarılı komedyenin sorularına cevap veren ve her defasında izleyenleri güldüren Dilek, Pınar, Ahmet Hakan, Özlem, Buse ve Ferdi hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Dilek, Pınar, Ahmet Hakan, Özlem, Buse ve Ferdi kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Dilek Öz kimdir?

Salona pembe bir sweatshirt ile katılan Dilek Öz, en büyük fantazisini anlattı ve Hasan Can Kaya büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kendisi daha önce SHOW TV'de haftalarca Kuaförüm Sensin yarışmacısı olarak ekranlarda boy gösterdi.


Kuaförüm Sensin Dilek Öz

Kuaförüm Sensin Dilek Öz


 

Konuşanlar Pınar Kaya kimdir?

Bugün yayınlanan yeni bölümde adından en çok söz ettiren isimlerden biri olmayı başaran Pınar daha önce nişan süreci geçirdi. Ağabeyi Hasan Kaya'nın baskın olduğu hayatında eve geç saatlerde gidemiyor. Hasan Can Kaya da adını tahtaya yazdı ve milyonlarca kişinin kendisini izlediği gösteride eklemeleri için soyadını da ekledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Meral Avcı

Konuşanlar Meral Avcı


Konuşanlar Ahmet Hakan kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren konuşanlarından biri olan Ahmet Hakan, eczacı annesi ile birlikte stüdyodaydı. Asyalı kızlara karşı zaafı bulunduğunu ifade eden genç konuşan, cinsel hayatının olmadığını dile getirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Özlem kimdir?

Kocasının kendisini aldatması sonrasında boşandı. Eski eşini yakaladığı anları anlatan genç kadının sözleri yayın boyunca Hasan Can Kaya tarafından tiye alındı. Rehabilitasyon merkezi sahibi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.