Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Şubat Perşembe puanları | Gül Dil kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Şubat Perşembe puanları | Gül Dil kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla birinciliği kovaladığı zorlu rekabette bugün Gül Dil yarışacak. Geride kalan 3 bölümde mutfağa giren rakiplerinin yanı haftaya nokta koyacak Batuhan Kutlusoy'u geçmek isteyen deneyimli yarışmacının performansı merak ediliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Şubat Perşembe puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Hafta finali öncesinde son bölümde yarışacak isim de belli oldu. Pazartesi Safter Karabetça ile başlanan zorlu maratonda salı günü ise Bedriye Akçay Özlevent hünerlerini sergilemişti. Hafta ortasında ise sıra Büşra Karabatak'a gelmişti. Genç yarışmacının ardından bugün yarışacak isim de merak konusuydu ve Gül Dil yemeklerini hazırlayarak birincilik için ter dökecek. Hafta başından beri eleştirileriyle dikkat çeken deneyimli yarışmacının sıralamadaki durumu da merakla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Şubat Perşembe puanları haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Gül Dil (24 Şubat Perşembe Yarışmacısı)

  • Özbekistan Taşkentli
  • 10 yıl önce Türkiye’ye geldi
  • Evli
  • Hijyene çok dikkat ediyor
  • Haksızlığa gelemiyor
  • Hazır cevap biri





batuhan kutlusoy

büşra karabulak

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gül Dil'in menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Gül Dil hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Gül Dil kim kaç puan verdi?

Büşra:
Bedriye:
Safter:
Batuhan:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.