Trabzonspor'da transfer gelişmesi! Edin Vişça devreye girdi... Forvet bombası patlayabilir

Trabzonspor'da transfer gelişmesi! Edin Vişça devreye girdi... Forvet bombası patlayabilir
 DAMGA Editörü
Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da birçok isim gündemde yer alırken Edin Vişça'dan flaş bir hamle geldi.

Trabzonspor'da gelecek sezonun hazırlıkları erkenden başladı. Şampiyon olabilmek için gerekli adımı erken yapılacak transferler olarak belirleyen yönetim ve teknik heyet birçok isim üzerinde istişarelerini sürdürürken girişimler de başladı. Özellikle sezon başında Nenad Bjelica'nın göreve getirilmesinin ardından adı aylarca gündeme gelen Bruno Petkovic için bir atak daha yapılacak. Üstelik yarı fiyatına. Diğer yandan Edin Vişça da flaş bir harekete imza attı.

26 golde adı var

Bordo mavililerin aylarca uğraş vermesine rağmen Dinamo Zagreb'in satmamak adına ısrar ettiği Bruno Petkovic, takımında kalmış ve performansını da katlamayı başarmıştı. Şu ana kadar 36 karşılaşmaya çıkan Hırvat golcü, 17 gol atıp 9 da asist yaparak adından söz ettirdi. Teknik heyetin iştahını kabartan Petkovic milli takımda attığı gollerle de gündeme oturdu.

Serbest kalma maddesi var

Maksimir'de kalarak kulübüne bağlılığını gösteren Bruno Petkovic için ayrılık vakti gelmiş olabilir. Zira sözleşmesinde farklı tarihlerde geçerli olacak 2-2.5 milyon euroluk serbst kalma maddesi nedeniyle başarılı forvetin transferi mümkün gibi gözüküyor. Aldığı maaşın fazlasını da kaznama durumu söz konusu.

glo2bwuw0aaf5qj.jpg

Vişça takibe aldı

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Bruno Petkovic için Edin Vişça devreye girdi. Boşnak yıldız, 30 yaşındaki forveti Instagram'da takibe aldı. Bu hamle transfer sürecinin ilerlediğini ve tecrübeli kanatın görüşmelerde bulunarak kadroya katılma konusunda ikna etmeye çalıştığı şeklinde yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.