Abdullah Avcı’nın oğlu Ege Avcı kim, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Abdullah Avcı’nın oğlu Ege Avcı kim, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?
Trabzondspor’un başına yeniden getirilen Abdullah Avcı’nın eşi ve çocukları da merak ediliyor. Peki Abdullah Avcı’nın küçük oğlu Ege Avcı kim?

Ünlü teknik direktörü Abdullah Avcı, yedi aylık bir aranın ardından yeniden Trabzonspor ile anlaştı. Haberin duyurulmasının ardından Avcı’nın kariyeri ve özel hayatı bir kez daha futbolseveler tarafından araştırılmaya başlandı. Özellikle Abdullah Avcı’nın çocuklarının kim olduğu internet kullanıcıları tarafından merak ediliyor. İki erkek çocuk sahibi olan Abdullah Avcı’nın küçük oğlu Ege Avcı’nın hayatı ve sosyal medya hesabına dair tüm detaylar haberimizde…

Abdullah Avcı’nın oğlu Ege Avcı kimdir?

Hülya Avcı ile 1990 tarihinden itibaren evli olan Trabzospor’un teknik direktörü Abdullah Avcı’nın iki oğlu bulunuyor. Büyük oğlu Mert Avcı müzik ve animasyon üzerine çalışıyor. Avcı’nın küçük oğlunun ismi ise Ege Avcı. Teknik adamın küçük oğlu Ege Avcı'nın doğum tarihi ve burcu ise bilinmiyor.

Ege Avcı sosyal medya hesabı var mı?

Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Abdullah Avcı’nın küçük oğlu Ege Avcı’nın Instagram hesabı bulunuyor. Hesabını kilitli olarak kullanan Ege Avcı’yı 800’den fazla kişi takip ediyor. Ege Avcı Instagram hesabının adı ise @egeavcii.

fs80km0x0am-rmo.jpg

file.jpg

hulya-abdullah-ege-avci.jpg

thumbs-b-c-cd4e590dff3f62f5305d8f7572349cdf.jpg

2019-haziran-avci1.jpg

abdullah-avci-001.jpg

abdullah-avci-istanbul-001.jpg


İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.