Abdullah Avcı’nın oğlu Mert Avcı kim, kaç yaşında, Instagram hesabı ne, sevgilisi var mı?

Abdullah Avcı’nın oğlu Mert Avcı kim, kaç yaşında, Instagram hesabı ne, sevgilisi var mı?
Yeniden Trabzonspor’un başına getirilen teknik direktör Abdullah Avcı’nın oğulları da araştırılmaya başlandı.

Trabzonspor’da ikinci Abdullah Avcı dönemi başlarken ünlü teknik adam hakkındaki pek çok bilgi de merak edilmeye başlandı. Abdullah Avcı’nın eşi ve çocukları da en çok araştırılan konular arasında yer aldı. İki oğlu olduğu bilinen Abdullah Avcı’nın büyük oğlu Mert Avcı en çok sorgulanan isimlerin başında geldi. Peki Abdullah Avcı’nın oğlu Mert Avcı kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Instagram hesabı ve kız arkadaşı var mı? İşte tüm yanıtlar….

Abdullah Avcı’nın oğlu Mert Avcı kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi, burcu ne?

1990 tarihinde eşi Hülya Avcı ile dünya evine gelen ünlü teknik direktörü Abdullah Avcı’nın bu evlilikten iki oğlu oldu. Avcı’nın çocuklarının ismi ise Mert ve Ege. Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı’nın büyük oğlunun ismi Mert Avcı.

Abdullah Avcı’nın büyük oğlu Mert Avcı kim, ne iş yapıyor?

Doğum tarihi ve burcu hakkında bir bilgi bulunmayan Mert Avcı’nın müzik ve animasyon işleriyle uğraştığı biliniyor. Vicotuco isimli bir animasyon kanalına sahip olan Avcı’nın pek çok film ve dizi projesinin animasyon işlerini yaptığı biliniyor.

Abdullah Avcı’nın oğlu Mert Avcı’nın Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Mert Avcı hem özel yaşamından hem de iş yaşamından önemli kareleri buradan takipçileriyle paylaşıyor. Mert Avcı’nın 3 binden fazla kişi tarafından takip edilen Instagram hesabının ismi ise @merkavck.

Mert Avcı (merkavck) sevgilisi var mı, kız arkadaşı kim?

Sosyal medya hesabından sevgilisi ile samimi pozlarını paylaşan Abdullah Avcı’nın oğlu Mert Avcı’nın Ecem Elitaş ile birlikte olduğu biliniyor. Elitaş’ın 12 binden fazla takipçili Instagram hesabının adı @ecemelitas.

abdullah-avci.jpg

abdullah-avci-istanbul.jpg

m3.png

m1.png

m2.png

m.png

mert.png


İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.