Cansu Tosun’un babası kim, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ne?

Cansu Tosun’un babası kim, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ne?
Serenay Sarıkaya’nın annesi ile birlikte olduğu iddia edilen oyuncu Cansu Tosun’un babasının kim olduğu merak konusu oluyor.

Magazin gündemine bomba gibi düşen yasak aşk iddiasının taraflarından biri olan Cansu Tosun’un babasının özel hayatı ve yaşamı araştırılıyor. Peki Cansu Tosun’un babası kim? Serenay Sarıkaya’nın annesinin erkek arkadaşı, sevgilisi kimdir?

Cansu Tosun’un babası kim, kaç yaşında, nereli?

Son olarak Fox TV’de yayınlanan Kirli Sepeti’nde rol alan güzel oyuncu Cansu Tosun’un babasının ismi Kenan Tosun. Almanya’nın Nürnberg şerinde yaşanan Kenan Tosun’un bir postanede yöneticilik yaptığı biliniyor. Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun aslen Kayserili.

Kenan Tosun evli mi, eşi kim?

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile aşk yaşadıkları iddia edilen ve Nişantaşı sokaklarında samimi bir biçimde görüntülenen Kenan Tosun’un evli olduğu biliniyor. Serpil Tosun ile evli olan Kenan Tosun’un yakın bir zamana kadar sosyal medya hesaplarından eşi ile birlikte fotoğraflar paylaştığı biliniyor.

Cansu Tosun’un annesi kim?

Ancak Cansu Tosun’un annesi Serpil Tosun’un @serpil.tosun.524 adlı Instagram hesabı incelendiğinde uzun bir süredir eşi ile birlikte fotoğraf paylaşmadığı görülüyor.

Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun’un Instagram hesabı ne?

Sosyal medya hesabını pek sık kullanmayan Kenan Tosun’un Instagram hesabının kullanıcı ismi @coloradomy47. Tosun’u 700’den fazla kişi takip ediyor.

cansu-tosun-aile-001.png

s-fb8d8537278bdf7bc06811e1d3343deefd169141-001.webp

ccccfff.png

cc5.png

cccc.png

cft5.png

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.