Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan (Umay Seyhan) kim, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, sevgilisi kim, Instagram hesabı

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan (Umay Seyhan) kim, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, sevgilisi kim, Instagram hesabı
Sevgilisi ile Nişantaşı sokaklarında el ele dolaşan Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’ın kim olduğu merak ediliyor.

Serenay Serıkaya’nın annesi yeni bir aşka yelken açtı. Nişantaşı sokaklarında gizemli erkek arkadaşı ile el ele kol kola görüntülenen Ümran Seyhan’ın fotoğraflarının sosyal medyada yayılmasının ardından Serenay Sarıkaya’nın annesinin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki güzel yıldız Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, erkek arkadaşı kim? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

serenay-sarikayanin-annesi-sevgilisiyle-goruntulendi-reai.webp

Seranay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan (Umay Seyhan) kim?

Türkiye’nin en ünlü aktrislerinden biri olan Serenay Sarıkaya’nın annesinin kim olduğu da internet kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Özellikle Sarıkaya’nın annesinin erkek arkadaşı ile Nişantaşı sokaklarında görüntülenmesinin ardından Ümran Seyhan’ın özel hayatı ve yaşamı araştırılmaya başlandı. Serenay Sarıkaya’nın annesinin ismi Ümran Seyhan. Ancak yıllara meydan okuyan Seyhan, sosyal medyada Umay Seyhan ismiyle biliniyor.

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan kimdir, ne iş yapıyor?

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’ın yaşam koçluğu yaptığı biliniyor. Anadolu Üniversitesi Felfesefe Bölümü Mezunu olan Ümran Seyhan, değişim dönüşüm uzmanlığı yapıyor.

Ümran Seyhan Instagram hesabı ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ümran Seyhan’ın Umay Seyhan ismiyle ve @umranseyhan kullanıcı adıyla yer aldığı bir Instagram hesabı bulunuyor. Seyhan’ı 33 binden fazla kişi takip ediyor.

Ümran Seyhan’ın erkek arkadaşı kim?

Gizemli erkek arkadaşı ile Nişantaşı sokaklarında magazin basınını kameralarına yakalanan Ümran Seyhan’ın yeni sevgilisinin kim olduğu henüz bilinmiyor.

seranays760-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.