Cem Büyükhanlı kimdir, kaç yaşında, niye öldü, eşi kim, nerede çalışıyordu?

Cem Büyükhanlı kimdir, kaç yaşında, niye öldü, eşi kim, nerede çalışıyordu?
Sosyetenin tanınmış isimlerinden Cem Büyükhanlı’nın ölüm haberi şok etkisi yarattı. Peki Cem Büyükhanlı kim, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi, hangi şirketin sahibiydi? İşte yanıtlar…

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bir haber sosyeteyi şoka uğrattı! Holding patronu olan Cem Büyükhanlı’nın hayatını kaybettiği öğrenildi. Vefat haberinin duyulmasının ardından pek çok kişi Cem Büyükhanlı’nın kim olduğunu ve neden öldüğünü araştırmaya başladı. Cem Büyükhanlı’nın şirketinin ismi ve daha önce evlendiği kişilerin kim olduğu da merak ediliyor. Tüm yanıtları sizler için bir araya getirdik…

Cem Büyükhanlı kimdir, neden öldü?

İş dünyasının ve İstanbul sosyetesinin tanınmış isimlerinden olan Cem Büyükhanlı, 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Cem Büyükhanlı ne iş yapıyordu?

Büyükhanlı Holding’in sahibi olan 36 yaşındaki Cem Büyükhanlı, modellik mesleğini de icra etmişti. Büyükhanlı’nın Survivor yarışmasına da katıldığı biliniyor.

Cem Büyükhanlı neden öldü?

Bir süredir akciğer rahatsızlığı yaşayan Cem Büyükhanlı’nın köpeği ile birlikte yaşadığı evde ölü bulunması yaşadığı hastalık sebebiyle hayatını kaybettiğini akıllara getiriyor. Cem Büyükhanlı dün 19.30 sıralarında Bebek’te bulunan evinde komşuları tarafından ölü bulunurken, Adli Tıp’ın Büyükhanlı’nın ölüm nedenini belirlemek için çalışmalar başlattığı öğrenildi.

5c8d58fa45d2a04bdc3abf58.webp

Bennu Gerede’nin eski eşi

Ünlü isimlerle sık sık adı anılan Cem Büyükhanlı, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede ile dünya evine girmişti. İkili 2010 ile 2011 yılları arasında evli kalmıştı.

Bennu Gerede’den Cem Büyükhanlı’ya veda

Cem Büyükhanlı’nın vefat haberinin duyulmasının ardından eski eşi Bennu Gerede sosyal medya hesabından şu satırları paylaştı: "Sevgili Cem'im, Gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun. Çok büyük acı çeken bir ruh, kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin, bu dünyanın taşıyamayacağı kadar uçsuz bucaksızdın. Bu gezegende birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım ve umarım bir sonraki yolculuğunda aradığın sevgiyi ve huzuru bulursun. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat."

Ünlü isimlerle adı anılmıştı

Cem Büyükhanlı’nın Bennu Gerede’nin yanı sıra modacı Zeynep Tunuslu, oyuncu Nilperi Şahinkaya ve iş adamı Hasan Sel’in kızı Melis Sel ile de birliktelikler yaşadığı iddia edilmişti.

616c862e45d2a05328bcc9d5.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.