Dilan Polat'ın eşi Engin Polat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Süslü sürprizler, pahalı hediyeler ve akla hayale gelmeyecek romantiklikler. Eşi Dİlan Polat ile birlikte Türkiye'nin konuştuğu bir isim haline gelen Engin Polat hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor.

Sahip olduğu markaların yanı sıra başarılı iş hayatı ve eşi Dilan Polat ile birlikte son dönemin en gözde isimleri arasında yer almayı başaran Engin Polat, gün geçtikçe daha fazla kişi tarafından duyulmayı sürdürüyor. Eşiyle birlikte yayınladığı videoların yanı sıra kendisine yaptığı sürprizler, aldığı hediyeler ve romantiklikleri birçok kez gündeme oturdu. Bu nedenle de hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Dilan Polat'ın eşi Engin Polat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Eşini gözünden bile sakınıyor

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, milyonlara hitap eden profillerinde eşi Engin Polat ile birlikte kamera karşısına geçerek takipçileri için videolar oluşturuyor. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Polat'a kadınların mesaj atmasını çok sinirlenen ve zaman zaman tepki de gösteren ünlü isim, geçtiğimiz günlerde katıldığı EYS Linç@'te duygu ve düşüncelerini paylaştı. Dilan Polat, eşini çok sevdiğini ve çok da kıskandığını dile getirdi.

engin-polat-14.jpg

Engin Polat kimdir?

Sosyal medya fenomeni olarak adından söz ettiren Engin Polat 3 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da doğdu. 31 yaşındadır. Kendisini iş hayatında en önemli noktalardan birine getiren markası olan Dipomed Medikal'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. Bu markaya ait 72 şube bulunmaktadır. Dilan Polat ile evli olan Engin Polat'ın 1 kız ve 1 erkek olmak üzere 2 çocuğu vardır. Annesinin adı Şükran Polat, babasının adı ise Sezgin Polat’tır. Polat’ın Alper Kürşat Polat, Kübra Polat ve Hazal Polat adında kardeşleri vardır. Ayrıca koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır.

İlda ve Milan isminde bir kız bir erkek çocuğu bulunuyor.

342524257-517251443756089-2505334217538715420-n.jpg

Engin Polat Instagram hesabı

Sosyal medya fenomeni olarak adından söz ettiren Engin Polat'ın Instagram'da 1 milyona yakın takipçisi bulunmaktadır. @enginpolat profilinden takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.