İlker Aksum’un eşi Dilay Ekmekçioğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

İlker Aksum’un eşi Dilay Ekmekçioğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Ünlü oyuncu İlker Aksum hayatını Dilay Ekmekçioğlu ile birleştirmeye hazırlanıyor. Peki kimdir bu Dilay Ekmekçioğlu?

Cansev Temuçin - Farklı dizilerde ve sinema filmlerinde canlandırdığı birbirinden ilginç karakterlerle hafızalarda yer edinen başarılı aktör İlker Aksum dünya evine giriyor. Hayatını Dilay Ekmekçioğlu ile birleştirmeye hazırlanan Aksum, 18 Haziran’da nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Düğün haberinin duyulmasının hemen ardından pek çok kişi Aksum’un evleneceği gizemli kadının kimliğini araştırmaya başladı. Dilay Ekmekçioğlu’nun yaşı, nereli oldu ve sosyal medya hesapları merak ediliyor. İşte İlker Aksum’un eşi Dilay Ekmekçioğlu hakkında bilinmesi gerekenler…

Dilay Ekmekçioğlu kimdir?

İlker Aksum ile 18 Haziran 2023 Pazar günü İstanbul’da evlenmeye hazırlanan Dilay Ekmekçioğlu hem oyunculuk hem de nefes koçluğu yapıyor. 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelen Ekmekçioğlu 32 yaşında. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Antropoloji Ana Bilim Dalı’nda tamamlayan isim, sahne önü ve sahne arkasında çalıştı.

dilay-ekmekcioglu-7.jpg

Dilay Ekmekçioğlu kariyeri

BKM Mutfak Sahne’de rol alan Ekmekçioğlu, pek çok farklı tiyatroda oyunlar sergiledi. Kısa filmlerde ve reklam filmlerinde de oynayan Dilay Ekmekçioğlu, asistanlık, yönetmen yardımcılığı ve sahne amirliği de yaptı. Çeşitli dizilerde de rol alan Ekmekçioğlu, Kiraz Mevsimi dizisinde “Merve” karakterini canlandırdı.

Dilay Ekmekçioğlu Instagram hesabı var mı?

Nefes koçluğu ile de yakından ilgilenen Dilay Ekmekçioğlu, @dilayekmekcioglu kullanıcı ismi ile Instagram’da yer alıyor. 3 bine yakın kişi tarafından takip edilen Ekmekçioğlu kendisini “kişisel koç” olarak tanımlıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.