Mehmet Aslantuğ’un sevgilisi Gözde Akpınar kimdir, kaç yaşında, serveti ne kadar, ne iş yapıyor?

Mehmet Aslantuğ’un sevgilisi Gözde Akpınar kimdir, kaç yaşında, serveti ne kadar, ne iş yapıyor?
Ünlü aktör Mehmet Aslantuğ ile aşk yaşadığı haberleri ile gündeme gelen Gözde Akpınar’ın kim olduğu merak konusu oluyor.

Cansev Temuçin - Geçtiğimiz günlerde Arzum Onan ile boşanan Mehmet Aslantuğ’un yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. Magazin basınına düşen haberlere göre Aslantuğ, Gözde Akpınar ile birliktelik yaşıyor. Aşk haberinin duyulmasının ardından vatandaşlar Gözde Akpınar’ın kim olduğunu, ne iş yaptığını ve hayatını araştırmaya başladı. İşte Mehmet Aslantuğ’un sevgilisi olduğu iddia edilen Gözde Akpınar’ın yaşamına dair bilinmesi gerekenler…

Gözde Akpınar kimdir?

1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gözde Akpınar 43. yaşında. Babası Filli Boya’nın kurucusu Celal Akpınar olan Gözde Akpınar, İstanbul Saint Joseph Lisesi mezunu. Lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme-İktisat Bölümü’nde tamamlayan Akpınar, İngiltere‘de Portsmouth Üniversitesi‘nde de eğitim gördü. 2003 yılında iş hayatına atılan Akpınar, 2005 yılında babasının vefat etmesiyle şirkette daha etkin görevlerde bulunmaya başladı. Filli Boya’nın sahibi olan Akpınar aynı zamanda Betek Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde de bulunuyor.

GAIN’i kurdu

Online dizi ve film izleme platformu GAIN’in kurucusu da olan Gözde Akpınar, şirketi 2023 yılında devretti. Sinema, resim, psikoloji, lego ve doğal yaşam fotoğrafçılığı ile ilgilenen Akpınar, seyahat etmekten de hoşlanıyor.

Gözde Akpınar’ın eski eşi kim?

Bir süre önce Hüseyin Sezgin ile olan evliliğini sonlandıran Gözde Akpınar’ın, Cem Aydın ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Şimdilerde Akpınar’ın ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ile beraber olduğu söyleniyor.

Gözde Akpınar sosyal medya hesabı var mı?

Instagram hesabı bulunan Gözde Akpınar, @gzda kullanıcı adı ile platformda yer alıyor ve 33 binden fazla kişi tarafından takip ediliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.