Kendi Düşen Ağlamaz Alp, Serhan Onat kimdir, oynadığı diziler nelerdir?

Kendi Düşen Ağlamaz Alp, Serhan Onat kimdir, oynadığı diziler nelerdir?
Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Alp karakteri Serhan Onat birçok kişi tarafından oldukça merak ediliyor. Bu haberimizde Serhan Onat kimdir? Serhan Onat'ın oynadığı dizi ve filmler nelerdir? İşte yanıtı..

Hüsamettin Ozan Aslan- TRT 1 ekranlarında Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin yeni başlamasıyla birçok kişi ve seyirciler tarafından dizinin Alp karakterini canlandıran Serhan Onat oldukça merak uyandırıyor. Serhan Onat'ın hayranları ve birçok kişi yakışıklı oyuncunun hayatını merak ederken oynadığı dizi ve filmler de oldukça ilgi duyuluyor. Bu haberimizde Serhan Onat kimdir? Serhan Onat'ın oynadığı dizi ve filmleri sizlere aktaracağız..

Kendi Düşen Ağlamaz Alp, Serhan Onat kimdir?

Serhan Onat, 27 Mayıs 1994 tarihinde Kocaeli'nin İzmit ilçesinde doğmuştur. 29 yaşındaki oyuncu ikizler burcudur. İlkokul ve ortaokul eğitimini Kocaeli'nde tamamlamış ve lise öğrenimini dans ve tiyatro üzerine yaparak İstanbul'da tamamlamıştır. Onat, eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Birçok dizilerde rol alan Serhan Onat, şuanda Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Alp karakterine hayat vermektedir.

Serhan Onat oynadığı dizi ve filmler nelerdir?

2014 Muhteşem Yüzyıl
2015-2016 Mayıs Kraliçesi
2016-2017 Bodrum Masalı
2017-2018 Meryem
2019 Kuruluş Osman
2019 7. Koğuştaki Mucize
2021 Akıncı
2022 Yolun Açık Olsun
2023 Dokuz Oğuz
2023- Kendi Düşen Ağlamaz

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.