Patlat Kazan Sunucusu Cemal Can Cansever kimdir?

Patlat Kazan Sunucusu Cemal Can Cansever kimdir?
Patlat Kazan isimli yarışmanın sunucusu Cemal Can Cansever, birçok kişi tarafından oldukça merak ediliyor. Bu haberimizde Cemal Can Cansever ile ilgili bütün detayları aktaracağız.

Patlat Kazan isimli yarışma ile ekrana gelen sunucusu Cemal Can Cansever aslında ekranlarda olsa da birçok kişi tarafından oldukça merak edilen ve araştırılan bir isimdir. Peki Patlat Kazan'ın yakışıklı sunucusu Cemal Can Cansever kimdir? Mesleği nedir? Hangi işlerde oynamıştır? İşte bu haberimizde Cemal Can Cansever'e dair hayatını ve merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Patlat Kazan Sunucusu Cemal Can Cansever kimdir?

Cemal Can Canseven, 25 Mayıs 1995'te İzmir'in Foça ilçesinde doğdu. Baba tarafından Selanik göçmeni, anne tarafından ise Rizelidir. Cemal ismini dayısından alırken Can ismini ise Can Bartu hayranı olan babası tarafından esinlenerek ismi Cemal Can olmuştur.
Eğitim hayatına İzmir'de, Mavişehir İlkokulunda başlayamış sonrasında Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Foça Altyapı futbol okulunda kaptanlık ve kalecilik yapmıştır. Liseyi de İzmir'de tamamladıktan sonra üniversite için İstanbul Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişimi bölümünü kazanıp İstanbul'a gelmiştir. Okuluna devam ettiği sırada modellik yapmaya başlamış ardından da bir DJ okulundan bu meslek ile ilgili eğitim alarak bazı gece kulüplerinde sahne almaya başlamıştır.
Survivor ve O Ses Türkiye gibi yarışmalara katılan ve şampiyon olan Cansever, yarışmadan sonra Exxen'de Aleyna Tilki ile İşte Bu Benim Masalın dizisinde başrol oynamıştır.
Şarkıcılıkta da yeteneğini sergileyen Cemal Can Cansever "Kahraman" isimli şarkısıyla müzik sektörüne giriş yapmıştır.
Dünyaca ünlü bir markanın reklam yüzü olmuştur ve ülkemizi temsil etmiştir. Mesleği sosyal medyada içerik üreticisi olmasının yanı sıra, DJ ve sunuculuk yapmaktadır. Şuan da da Star TV'de yayınlanan Patlat Kazan isimli yarışmanın sunuculuğunu üstlenerek ekranlarda boy göstermeye başlamıştır.


Cemal Can Cansever'in Katıldığı Programlar ve Yaptığı İşler

2020 Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler Şampiyon
2020 İşte Bu Benim Masalım
2020 Masterchef Türkiye Konuk
2020 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel
2021 Konuşanlar
2022 Survivor 2022: All Star
2022 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel
2023 Masterchef Türkiye Ünlüler Konuk-Şampiyon
2023 Patlat Kazan Sunucu

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.