Masterchef Dilara Başaran kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı?

Masterchef Dilara Başaran kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı?
Masterchef yarışmasının yeni yarışmacılarından Dilara Başaran birçok kişi tarafından oldukça merak ediliyor. Bu haberimizde Dilara Başaran kimdir? Dilara Başaran'ın hayatı ve instagram hesabı..

Hüsamettin Ozan Aslan- TV8 ekranlarında yayınlanan ve çok yakında başlayacak olan yarışma programı Masterchef Türkiye Allstar 14 Haziran 2023 Çarşamba günü seyircisi ile buluşacak. Allstarların yarışacağı bu sezonda Dilara Başaran da yeni yarışmacılar arasında. Bu sezon yarışacak olan Dilara Başaran herkes tarafından merak ediliyor. Peki Dilara Başaran kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı var mı? İşte Dilara Başaran ile ilgili tüm detaylar...

MasterChef Dilara Başaran kimdir? Kaç yaşında?

1997 doğumlu olan Dilara Başaran, Liseyi Turizm Anadolu Lisesi'nde bitirip üniversiteyi Turizm Otel İşletmeciliği üzerine tamamlamıştır. 26 yaşında olan Masterchef Türkiye 2023 Allstar yarışmacısı Dilara Başaran, 15 yaşından bu yana otellerde ve birçok işletmenin mutfağında çalışmış. Yurtdışında da çalışma hayatına devam eden Başaran emlak sektöründe iş yapan ailesi için de zaman zaman yardım ediyor. Dilara Başaran 2 yıl Kuveyt'de çalıştıktan sonra İstanbul'a dönmüştür.

Masterchef Dilara Başaran Instagram hesabı

Dilara Başaranın Instagram kullanıcı adı @dilarabasarann

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.